Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Raki, Raki, Raki, Rakitic: Kad 'Ludi Majmun' pjeva o Raketi

None Foto: YouTube

Članovi argentinskog benda Los Mono Loco toliko su zaluđeni hrvatskim reprezentativcem i veznjakom Barcelone Ivanom Rakitićem da su mu posvetili pjesmu u kojoj je tema upravo on

Iz Argentine nam stiže potencijalno najbolji hit ovog ljeta i ,vjerovali ili ne, pjesma je posvećena našem reprezentativcu Ivanu Rakitiću.

Argentinski bend Los Mono Loco (u prijevodu Ludi majmun) posvetio je Raketi pjesmu. Pjesma je objavljena prije nekoliko dana i dobiva sve više pozornosti. Hitom su oduševljeni i u španjolskoj Marci koji su ovu vijest obznanili ostatku Europe.

A kako se zove pjesma? Kratko i jednostavno - Rakitić!. Tekst pjesme vrlo je jednostavan, Rakitić, Rakitić i još malo Rakitića te tu i tamo koji 'Raki', Ivanov nadimak u Španjolskoj. Melodija lako ulazi u uho, ali iz njega teško izlazi. 

U spotu majmun, koji je maskota benda, tehnicira s loptom u Raketinom dresu, a publika na koncertu upija sve taktove. Članovi Los Mono Loca oduševljeni su Rakitićem kojem su posvetili i show naziva 'Fiesta Rakitich'.

A kako sve zvuči poslušajte ovdje:

Komentari (12)
  • Rakitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiić

    1. 6. 2019,   10:59
  • Nek si uzme raketu, a meni nak počalje plesačicu

    1. 6. 2019,   11:55
  • Kada vidim ove latinoamerikanke žalim što sam se rodio ovdje... :D

    1. 6. 2019,   12:42