Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Armada bakljadom obilježila pomirenje s Rijekom pred derbi

None Foto: Screenshot/Novi list

Ovako može biti i u nedjelju, poručila je na treningu Armada, a onda su imali poruku i predsjedniku i onome koji sjedi s desna Bišćanu, Renatu Pilipoviću: 'Na vama je potez'

Armada je danas, kako je i najavila, stigla na trening Rijeke gdje su uz bakljadu i pjesmu pružiti podršku igračima uoči Jadranskog derbija protiv "mrskog im rivala", splitskog Hajduka, na Rujevici u nedjelju od 19 sati. 

Petstotinjak članova Armade na tribinama Rujevice je napravilo spektakularnu atmosferu. Iako je trening trebao biti otvoren 15-ak minuta, Armada se na stadionu zadržala oko pola sata.

Igrači su na kraju pozdravili navijače koji su objesili dvije poruke:

"Ovako može biti i u nedjelju" te "Miškoviću i Pilipovićun vi ste na potezu".

Naime, prekid Armadinog bojkota ovisi o tome hoće li Renato Pilipović i ubuduće sjediti na klupi pokraj trenera Igora Bišćana.

Na svojim Facebook stranicama su kao razlog dolaska naveli da rezultatsku krizu, poznato stanje na domaćim utakmicama i derbi s Hajdukom, a klub je prihvatio inicijativu.

Razlog je bojkota neslaganje s politikom vlasnika kluba Damira Miškovića i načinom na koji ga on vodi.

Komentari (25)
  • Da nije Miskovica igrali bi 3 ligu nezahvalne ljenčine daj im po 100 kn odmah će okrenut ploču FORZA MIŠKO FORZA RIJEKA od pravih navijača,a ne ovih kao navijača

    13. 9. 2019,   23:24
  • Ode li vam Miskovic bit ce te gori od Rudeša !!!

    13. 9. 2019,   22:31
  • Obilježila pomirenje bakljadom a zabranjen pristup tribini je bio jednim dijelom zbog bakljade na tribinama

    13. 9. 2019,   22:41