Obavijesti

Sport

Komentari 15

Armada nije navijala za Rijeku zbog protesta prema Bišćanu

Armada nije navijala za Rijeku zbog protesta prema Bišćanu
6

U Zaprešić je, na Bišćanov debi na klupi Rijeke, stiglo 50-ak pripadnika Armade koji su, u znak prosvjeda protiv bivšeg Dinamovog igrača koji je naslijedio Matjaža Keka, šutjeli i mirno gledali utakmicu

VIDEO

Rijeka je slavila u Zaprešiću kod Intera u 11. kolu HNL-a 2-1. 

U Zaprešić je, na debi Igora Bišćana na klupi Rijeke, stiglo 50-ak pripadnika Armade koji su, u znak prosvjeda protiv bivšeg Dinamovog igrača koji je naslijedio Keka, šutjeli  i mirno gledali utakmicu.

Zaprešić: Inter i Rijeka sastali se u u 11. kolu HT Prve lige

Najžešći pripadnici Armade zamjeraju Bišćanu što je 1999. godine u dresu Dinama slavio gol protiv Rijeke uvredljivom gestom prema navijačima Rijeke. 

- Ispričavam se svima koje sam tada uvrijedio i onima koji se danas osjećaju uvrijeđeni zbog tog mog čina. Ne bih volio da se netko od mojih igrača tako ponaša - rekao je Bišćan na predstavljanju u novom klubu.

No najžešća struja Armade nije mu oprostila.

- Neprihvatljivo nam je da nam je trener Igor Bišćan, a pomoćni trener Renato Pilipović. Ovo što je napravio 1999. godine mu je samo jedan od grijeha, a nije jedini. To se prezentira kao jedina stavka koju je napravio i zamjerio se Armadi. Dečko je u više navrata konstantno omalovažavao klub i navijače Rijeke. Od svih koji nama neke stvari zamjeraju i koji podržavaju Bišćana u Zaprešiću ih neće biti deset, a nas će biti od 100 do 150. Mi ćemo nastaviti podržavati Rijeku na svoj način - rekao je Dejan Božić, predsjednik Kluba navijača Armada.

Manje ih je stiglo u Zaprešić, ali svi su šutjeli u prvom dijelu...
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?
AUTORITET ILI ČIŠĆENJE?

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?

Uz najveću gledanost i atmosferu kojom se diči, Hajduk je na Poljudu osvojio 11 bodova manje nego Rijeka na Rujevici i osam manje nego Dinamo u Maksimiru! Od 15. ožujka kod kuće je pobijedio Rudeš i pet puta izgubio!
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union