Obavijesti

Sport

Komentari 9

AS pomaže Realu! Fotošopirali su Hazarda koji se udebljao...

AS pomaže Realu! Fotošopirali su Hazarda koji se udebljao...
1

Eden Hazard je nakon potpisa za Real pohitao na odmor na kojem se toliko opustio da je 'natukao' nekoliko kilograma viška, a zbog svega je morao intervenirati AS koji je fotošopirao njegovu glavu na Benzemu

VIDEO

Belgijski ofenzivac Eden Hazard (28) nedavno je potpisao za Real u transferu teškom 100 milijuna eura i trebao bi biti predvodnik novih 'galacticosa'. 

Na njegovo grandiozno predstavljanje na Santiago Bernabeuu došlo je oko 50.000 ljudi, a razdragani Hazard uživao je u pozornosti. Nakon toga je nastavio s odmorom nakon naporne sezone u Chelseaju, a navodno se i malo udebljao. Pojedini mediji u Španjolskoj pišu da je Hazard na prozivku Reala došao s par kilograma viška, a zbog svega je morao intervenirati list AS.

Naime, oni na sve načine pokušavaju prikazati Real u boljem stilu nakon katastrofalne sezone. Tako su Hazarda stavili na naslovnicu i Varaneom, Ramosom, Kroosom i Benzemom, ali malo su se zaigrali s Belgijčevim torzom. 

Pedantni čitatelji prepoznali su da je slika fotošopirana i da se radi o torzu Francuza Karima Benzeme. Na Twitteru se već naslađuju tim velikim kiksom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dame i gospodo - Eden Hazard. Mi smo Real Madrid, želimo još trofeja, još titula i samo pobjede. Kako bi to nastavili moramo imati spektakularnu momčad i sjajnog trenera koji će je voditi. Dobrodošao, Edene, ovo je jedan od tvojih najvećih snova, sada je postao java. Ovo je tvoj dom sada - izrazio je toplu dobrodošlicu Florentino Perez svom novom igraču - najavio je Belgijca Florentino Perez na predstavljanju.

'Modrić mi nije htio dati broj 10'

Poželio je Belgijac po dolasku u klub 'desetku' na leđima, ali Luka Modrić hladno ga je odbio.

- Pitao sam Matea Kovačića da pita Modrića mogu li dobiti njegov broj. Luka je rekao ne. Malo smo se šalili oko toga. Smatram da broj nije važan, najvažniji je ovaj dres koji ću nositi u nastavku karijere - rekao je Hazard na presici, ali sumnjamo da je Modriću bilo do šale. Mukotrpno je najbolji igrač svijeta zaslužio svoj broj na leđima.

Imenjaci se sastali: Modrić je Jovića odmah odveo u provod
Imenjaci se sastali: Modrić je Jovića odmah odveo u provod
Eden Hazard new Real Madrid player

Hazard je gotovo cijelu karijeru u svim klubovima bio prvi izvođač penala, ali u Realu tu dužnost obnaša kapetan Sergio Ramos.

- Naš kapetan vrlo dobro šutira penale. Ako me pita da ih ja pucam, rado ću to prihvatiti, ali sumnjam da će pitati - rekao je Eden kroz smijeh.

Prelazak u Real toplo mu je preporučio Thibaut Courtois.

- Rekao mi je da ne trebam imati nikakve dvojbe. Vjerujem mu, on mi je prijatelj. Rekao mi je da je Real najbolji klub na svijetu.

'Pratili su me godinu dana'

Real Madrid je Hazarda pokušavao dovesti već neko vrijeme.

- Kontakti su počeli još nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, ali eto, ostao sam još godinu dana u Chelseaju. Imao sam sjajnu godinu u klubu i ovo je najbolji mogući trenutak za dolazak u Španjolsku - rekao je Hazard.

Real Madrid Unveil Eden Hazard

Mnogi smatraju da će Eden Hazard prelaskom u Real Madrid lakše doći do Zlatne lopte.

- Pokušat ću biti najbolji na svijetu, ali prvo želim ovdje uhvatiti kontinuitet, osvojiti koji trofej... Ove godine Zlatna lopta otišla je u ruke Luke Modrića. Ne znam je li lakše osvojiti Zlatnu loptu ako si igrač Real Madrida, iako se mora priznati da su je upravo igrači ovog kluba često osvajali. Ipak, više sam timski igrač, ali ako se dogodi... Zašto ne? - poručio je samouvjereni Belgijac.

Eden Hazard u prošloj je sezoni odigrao 52 susreta, zabio je 21 gol i čak 17 puta je asistirao, ali nije želio protratiti najbolje igrače godine u Chelseaju koji je daleko od samog vrha u engleskom prvenstvu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu