Obavijesti

Sport

Komentari 6

Šok na Wembleyu! Wolvesi su utrpali Tottenhamu tri komada

Šok na Wembleyu! Wolvesi su  utrpali Tottenhamu tri komada
7

U zadnja dva kola Spursi su zabili čak 11 golova i pobjedom protiv prosječnog Wolverhamptona mogli su se približiti vodećem Liverpoolu na samo tri boda. No 'vukovi' su slavili 3-1 protiv Spursa

VIDEO

Nogometaši Wolverhamptona u 20. kolu engleskog prvenstva pobijedili su na Wembleyju Tottenham 3-1 čime su prekinuli pobjednički niz Spursa od pet uzastopnih pobjeda.

U zadnja dva kola Spursi su zabili čak 11 golova - šest Evertonu, a pet protiv Bournemoutha, i pobjedom protiv prosječnog Wolverhamptona mogli su se približiti vodećem Liverpoolu na samo tri boda minusa.

Međutim, odigrali su slabo što su gosti iskoristili za veliku pobjedu. Tottenham ne samo da se nije približio Liverpoolu, već će, ukoliko Manchester City u nedjelju pobijedi na gostovanju Southampton, pasti na treće mjesto.

Harry Kane je u 22. minuti sjajnim udarcem sa 20-tak metara iskosa zabio za vodstvo domaćina i činilo se kako će domaćin rutinski stići do bodova. No Wolverhampton se nije predavao i u 72. minuti je izjednačio Willy Boly, a deset minuta kasnije Meksikanac Raul Jimenez je šokirao Wembley postigavši pogodak s ruba kaznenog prostora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika gosti su riješili u 87. minuti kada je Helder Costa nakon brze kontre zabio za 3-1.

U derbiju začelja Fulham je pobijedio Huddersfield sa 1-0 golom Aleksandra Mitrovića u prvoj minuti sudačke nadoknade. Mitrović je tako spasio Aboubakara Kamaru koji je osam minuta ranije promašio kazneni udarac za domaćine.

Identičnim rezultatom Cardiff City je na gostovanju pobijedio Leicester City, a pogodak odluke zabio je Victor Camarasa u drugoj minuti sudačke nadoknade. Domaćin je u 75. minuti imao jedanaesterac, ali je James Maddison bio neprecizan. Pokušao je zbuniti golmana tako što je usporio u pola zaleta, ali nije uspio. Pucao je u donji lijevi kut, ali je Neil Etheridge ostao miran i obranio mu je šut.

Na ljestvici vodi Liverpool sa 51 bodom i utakmicom manje, na drugom mjestu je Tottenham sa 45 bodova, a Manchester City na trećoj poziciji ima 44 boda. Slijede Chelsea (40), Arsenal (38), Manchester United (32).

REZULTATI

Tottenham - Wolverhampton 1-3 (Kane 22 / Boly 72, Jimenz 83, Costa 87)
Brighton - Everton 1-0 (Locadia 59)
Fulham - Huddersfield  1-0 (Mitrović 90+1)
Watford - Newcastle United 1-1 (Doucoure 82 / Rondon 29)
Leicester City - Cardiff City 0-1 (Camarasa 90+2)

U nedjelju, 30. prosinca:

  • Crystal Palace - Chelsea
  • Burnley - West Ham
  • Southampton - Manchester City
  • Manchester United - Bournemouth
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet