Obavijesti

Sport

Komentari 121

Asistencija Rakitića: Florenzi pogodio s pola terena za remi

Asistencija Rakitića: Florenzi pogodio s pola terena za remi
1

Fantastičan gol Alessandra Florenzija obilježio je utakmicu Rome i Barcelone (1-1). Bayern je, pak, slavio kod Olympiacosa uz čudnovati gol Thomasa Müllera (3-0)...

VIDEO

Najjača utakmica drugog dana prvog kola Lige prvaka svakako je bio okršaj Rome i Barcelone na Olimpijskom stadionu u Rimu. Iako su Katalonci bili u vodstvu, šokirala ih je bomba Alessandra Florenzija s pola terena.

Ivan Rakitić asistirao je Luisu Suárezu za vodeći gol gostiju u 21. minuti. Raketa je s desne strane šesnaesterca lijepo digao loptu na glavu Urugvajca kojemu nije bilo teško zabiti za 0-1.

Ali deset minuta poslije Katalonce je snašao hladan tuš. Florenzi je primijetio istrčalog Ter Stegena i s aut-linije nevjerojatno pogodio od stative u mrežu. Bio je to i konačan rezultat. Rakitić je igrao do 61. minute. U istoj skupini (E) Bayer je pobijedio BATE Borisov 4-1 uz dva gola Hakana Çalhanoğlua.

U drugoj utakmici Dinamove skupine F Bayern je slavio kod Olympiacosa u Pireju 3-0 golovima Thomasa Müllera iz 52. i 92. minute te Marija Götzea iz 89. minute. Müller je zabio nevjerojatan gol, ubacio je s desne strane, ali ubačaj je prevario domaćeg golmana i završio u mreži. U nadoknadi je zabio i iz penala.

Chelsea je, pak, sve svoje frustracije iskalio na Maccabiju iz Tel Aviva svladavši ga 4-0. Eden Hazard promašio je penal u šestoj minuti, a onda su mrežu pronalazili Willian, Oscar, Diego Costa te Cesc Fàbregas. Dejan Radonjić ušao j eu igru za goste u 64. minuti.

Porto je prekrenuo rezultat kod kijevskog Dinama s 0-1 na 2-1, ali je na kraju ipak završilo bez pobjednika (2-2) u skupini G. Domagoj Vida utakmicu je pratio s klupe.

Najdramatičnija utakmica bila je ona Valencije i Zenita na Mestalli u skupini H. Rusi su nakon 45 minuta vodili 2-0 golovima Hulka, Španjolci su se vratili preko Joãa Cancela i Andréa Gomesa, a onda je Axel Witsel četiri minute prije kraja zabio za pobjedu Zenita. Debitant Gent s igračem je manje izborio remi kod kuće protiv Lyona (1-1).

Skupina E:

  • Roma - Barcelona 1-1
  • Bayer Leverkusen - BATE Borisov 4-1

Skupina F:

Skupina G:

  • Chelsea - Maccabi Tel Aviv 4-0
  • Dinamo Kijev - Porto 2-2

Skupina H:

  • Valencia - Zenit Sankt Peterburg 2-3
  • Gent - Olympique Lyonnais 1-1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 121
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu