Obavijesti

Sport

Komentari 1

Asistirao četiri puta za svojeg poginulog najboljeg prijatelja

Asistirao četiri puta za svojeg poginulog najboljeg prijatelja
3

Sve se činilo idilično, posjet rodbini, hop na bicikle i sa suprugom put kuće. Sve dok nije naišao nesretni Audi i ugasio život mladog vojnika i nogometaša kojemu je sada prijatelj posvetio svoju najbolju utakmicu

VIDEO

Marko Blašković najbolji je prijatelj poginulog vojnika i nogometaša NK Požege, Ivice Zebe. Upravo za njega Marko je za vikend odigrao utakmicu života s četiri asistencije nogometnoj ikoni lige.

- Ići ću i rasturit ću ih za njega - rekao je Marko prije polaska na utakmicu, a to je i učinio.

Pokretanje videa...

00:31

Dinamo R. – Sloga 4-5

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bila je to utakmica kakvoj bi zavidjeli i klubovi najvišeg ranga domaćeg nogometa. Topla jesenska subota donijela je u Požeško-slavonsku županiju 4. kolo 1. ŽNL u kojemu su odličnu utakmicu punu preokreta odigrali su Dinamo i Sloga u Rajsavcu. Pobijedili su gosti 5-4, piše 34portal.

Nogometna ikona lige, Jurica Bešlić, je s 43 godine na leđima domaćima zabio čak četiri gola , ali unatoč takvom učinku legende požeškog nogometa prvo ime utakmice nije on nego Marko Blašković. Naime, Marko odigrao utakmicu unatoč tragediji koja je pogodila i njega i njegove prijatelje nakon što je život izgubio njegov najbolji prijatelj Ivica Zeba.

- Poveli smo, pa dobili tri smiješna gola. Drugo poluvrijeme smo se vratili na 3-3, pa su nam zabili još jedan. Opet smo se uspjeli vratiti na 4-4 i na slavili golom Franje Kolomaza kojem je ovo prvi službeni nastup - rekao je nakon utakmice igrač i trener Jurica Bešlić pa dodao:

- Nije bilo dovoljno igrača pa sam morao i sebe staviti u sastav - rekao je.

- Želim izraziti sućut obitelji Zeba na njihovoj velikoj tragediji kao i cijele naše nogometne obitelji. Naš Maki Blašković koji je Ivicin veliki prijatelj je odigrao maestralnu utakmicu, imao 4 asistencije i opravdao svoj nadimak “gradački bog nogometa” - zaključio je na kraju Bešlić.

Podsjetimo, Hrvatski vojnik Ivica Zeba (27) i njegova supruga Martina bili su u petak navečer u Dervišagi kod rodbine. Nakon što su se oprostili s domaćinima, sjeli su na bicikle i krenuli doma. Samo nekoliko minuta kasnije, dok su se vozili kroz susjedne Vidovce, u 21.15 sati na njega je naletio Audi kojim je upravljao mladić (19). On je neposredno prije toga nepropisno pretjecao automobil ispred sebe i prešao u suprotni kolnički trak. Na Audiju je biciklista nosio nekoliko desetaka metara. Onda je nesretni Zeba pao na kolnik, a Audi sletio s ceste udarivši u ogradu i parkirani drugi automobil. Nažalost, mladom čovjeku nije bilo pomoći unatoč naporima liječnika, koji su ga pokušali oživiti na mjestu nesreće. Njegovu suprugu Martinu, koja je, nasreću, izbjegla udar automobila, zbrinuli su u jednoj kući. Suprug joj je poginuo pred očima i u velikom je šoku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz