Obavijesti

Sport

Komentari 4

Astrotreneri: Konzultiraju se s astrolozima uoči utakmica...

Astrotreneri: Konzultiraju se s astrolozima uoči utakmica...
3

Bivši francuski izbornik Raymond Domenech vodio je "tricolore" onako kako su mu "zvijezde rekle", a Ćiro Blažević je svojedobno imao i osobnog astrologa na SP-u...

VIDEO

Prije svake utakmice, kao i prilikom dovođenja novih igrača, Diego Simeone za mišljenje pita i astrologe. Nije se trener madridskog Atletica prvi toga dosjetio. Bivši francuski izbornik Raymond Domenech vodio je “tricolore” onako kako su mu “zvijezde rekle”, a Ćiro Blažević je svojedobno imao i osobnog astrologa!

- Astrologija je postala prava znanost, a ja uvijek volim čuti što mi zvijezde predviđaju. Ponekad se ispostavi da je to točno, ali ne vjerujem da može sve pogoditi. Jer kad bi astrolozi sve pogodili, ne bi bilo dobro. Jedan mi je uoči SP-a u Francuskoj predvidio da sam izložen velikoj tragediji. Srećom, nije mi se dogodilo ništa - kazao je svojedobno Ćiro.

A Diego Simeone “gura” izvrsno, uz pomoć zvijezda, naravno.

- U zvijezdama se često vidi može li se netko uklopiti u momčad ili ne. Samo gledam kako da izvučem maksimum za klub. Nemam omiljeni znak, ali volim borce i ratnike na terenu - kaže Simeone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U momčadi “rojiblancosa” najviše je Jarčeva (Gimenez, Insua, Koke, Juanfran, Adrian), te Bikova (Costa, Courtois i trener Diego Simeone!)... No Simeone u momčadi ove sezone nema niti jednog Blizanca, Ovna i Škorpiona.

Raymond Domenech bio je francuski izbornik od 2004. do 2010. te je u tom razdoblju osvojio srebro na SP-u 2006. Ekscentrični Domenech u svojoj momčadi nije želio igrače rođene u znaku Škorpiona, te je zato iz reprezentacije izbacio Roberta Piresa! No u obrani je morao imati barem jednog rođenog u znaku Lava. Zbog toga su mu u reprezentaciji obavezno bili Gallas, Clichy, Escoude i Squillaci. A Domenechu su presudili loši rezultati.

- Nikad u životu nisam podnio ostavku, neću ni sad. Zvijezde su uz mene - kazao je nakon što su ga zbog katastrofalnog nastupa na SP-u u Južnoj Africi 2010. godine doslovno otjerali s klupe “tricolora”. 

Zvijezde mu tad ipak nisu pomogle... 

Praznovjerni Phil Jackson

Trener koji je s Bullsima i Lakersima uzeo 11 naslova prvaka NBA lige oslanjao se na astrologiju, ali i na indijanska vjerovanja. Prije utakmica je palio mirisne trave, tjerao “zle duhove”...

Ćiro voli čuti glas zvijezda

Uoči SP-a 1998. godine u Francuskoj Ćiro Blažević imao je i svog osobnog astrologa. Priznaje kako je praznovjeran, a redovito se uoči utakmica savjetovao s astrolozima.

Nije volio Škorpione

Osebujni Raymond Domenech bio je francuski izbornik od 2004. do 2010. te je iz reprezentacije izbacio igrače rođene u znaku Škorpiona, a obavezno je morao imati one u znaku Lava.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu