Obavijesti

Sport

Komentari 86

Atiemwen: Donirat ću 5000 $ za Milu. Kolege, pridružite se!

Atiemwen: Donirat ću 5000 $ za Milu. Kolege, pridružite se!
2

Djevojčica Mila, koja boluje od leukemije, mora na hitnu operaciju u Philadelphiju, a operacija košta 18 milijuna kuna. U akciju prikupljanja novca uključili su se brojni građani pa tako i igrač Dinama...

VIDEO

Možemo spasiti život, donirat ću bolesnoj djevojčici 5000 dolara, napisao je Iyayi Atiemwen na Instagramu. Riječ je o maloj Mili Rončević čiji slučaj je ujedinio Hrvatsku. Djevojčica boluje od akutne mijeloične megakariotične leukemije i što prije joj je potrebna operacija, no za nju njezini roditelji moraju izdvojiti čak 18 milijuna kuna.

Za tip takve operacije je specijalizirana jedino bolnica u Philadelphiji, a obitelj se dala u brzu potragu za novcem jer je svaka minuta bitna. Uputili su apel za pomoć građanima Hrvatske, a brojni su se odazvali, tako i Atiemwen.

- Pozivam sve svoje nogometne prijatelje da doniraju, Bog vas blagoslovio - dodao je igrač Dinama koji je donirao 33 tisuće kuna.

Dijelio i ostalim građanima

Nekoliko minuta prije toga, Beli je odlučio i potrebitima podijeliti novce. Prije tjedan dana odlučio malo pročistiti ormar te je dijelio tenisice, a ovaj put je odlučio pročistiti i novčanik.

- Volim dati novac onima koji ga nemaju. Zato sam odlučio 30 ljudi podijeliti po 100 dolara - rekao je kontroverzni napadač Dinama.

Atiemwen (23) je prije dva dana prenoćio u policiji. Odradio je u srijedu terapiju u Dinamu pa se našao s odvjetnikom s kojim je otišao dati iskaz. Nakon davanja iskaza, policija ga je privela te je prenoćio u pritvoru. U četvrtak je doveden i ispitan na Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici. 

Neslužbeno doznajemo da nigerijski nogometaš nije uhićen zbog prijave Ive Bošnjak koja ga je optužila za gušenje i cipelarenje, nego zbog ranijeg slučaja djevojke iz Velike Gorice koja se javila nakon javnog istupa Osječanke, ali zbog straha od osuda nije željela otkriti svoj identitet.

Atiemwen je u zimskom prijelaznom roku u Dinamo stigao za 2,5 milijuna eura, a plaća mu je oko 300 tisuća eura. Beli će tako ukupno podijeliti potrebitima 3000 dolara, što je nešto manje od 20 tisuća kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje