Obavijesti

Sport

Komentari 3

Atiemwen odigrao izvrsno pod blokadom, Ivanušec se vratio...

Atiemwen odigrao izvrsno pod blokadom, Ivanušec se vratio...
1

Odigrano je 12. kolo 1. HNL. Dinamo je osvojio sva tri boda na gostovanju u Koprivnici, Gorica se poigrala s Interom, Jadranski derbi je završen remijem, Lokomotiva je razbila Rudeš, kiks Osijeka

VIDEO

Iza nas je 12. kolo HT Prve lige. Hrvatski prvak Dinamo je slavio na neugodnom gostovanju protiv Koprivnice (0-2), Osijek je kiksao na gostovanju kod Istre (1-1) prepustivši Lokomotivi drugo mjesto. Lokomotiva je nadigrala Rudeš s četiri gola. Gorica je iznenađujuće lako svladala Inter (1-3), a Jadranski derbi između Hajduka i Rijeke je odigran bez pobjednika (1-1).

Najboljih jedanaest kola donosi Facebook stranica Romantika koja je specijalizirana za 1. HNL.

Najboljih jedanaest 12. kola: 4-2-3-1

Simon Sluga - Nova dobra partija Rijekinog vratara. Protiv Hajduka je obranio sve što je mogao, stopostotne šanse Mirka Ivanovskog i Bassela Jradija, ali je kod kaznenog udarca Ahmeda Saida bio nemoćan. Uzdigao se nakon oduzete kapetanske vrpce.

Mario Musa - Uskočio je u Bjeličin sastav u brojnim rošadama nakon Europe. Odradio je vrlo korektan posao u 2-0 pobjedi protiv Slaven Belupa u Koprivnici. Imao je niz dobrih probijanja što je istaknuo i Nenad Bjelica koji je ustvrdio da je Dinamo uništio Slaven Belupo preko bokova.

Ante Majstorović - Jako bitna karika Lokomotivine obrane. Odigrao je cijelo dosadašnje prvenstvo praktički bez greške, a Lokomotiva je iz susreta s Rudešom izašla netaknute mreže.

Ardian Ismajli - Kosovar iz nekog razloga dobiva priliku na kapaljku, a kad je dobije igra protiv najjačih klubova. Tako je bilo i ovaj put, a on je odradio fantastično. Zatvorio je sve prilaze Hajdukovom golu, a bio je i prva linija distribucije lopte.

Fran Karačić - Nesuđeni putnik za Svjetsko prvenstvo u Rusiji nastavlja igrati sjajno. Protiv Rudeša još jedna sjajna utakmica s dvije asistencije u 4-0 pobjedi. Ima četiri asistencije u 11 odigranih susreta.

Luka Ivanušec - Lokomotivin dragulj i najmlađi strijelac u povijesti hrvatske A selekcije napokon se vratio u punom sjaju. Protiv Rudeša je jedan zabio, jednom je asistirao i bio je konstanta prijetnja po gol gradskog rivala. Prezentirao je sjajnu tehniku, ali i trk čime je pokazao da je ponovno zdrav i opasan.

Karlo Kamenar - Kod Zorana Zekića još traži čvršću poziciju u momčadi. U remiju protiv Istre 1961 (1-1) zabio je jedini gol ekipe iz Gradskog vrta. Lijepim je kretanjem izbjegao zaleđa, te je lijepo poentirao ispred istrčalog golmana. To mu je prvi ligaški pogodak za Osijek.

Belive Atiemwen - Zaigrao je protiv Intera u Zaprešiću unatoč bolovima zbog kojih je trebao propustiti utakmicu. Dobro po Goricu da nije. Sudjelovao je kod sva tri pogotka, upisao je asistenciju za Matiju Dvornekovića i prekrasan pogodak s 20-ak metara nakon oduzete lopte. U 12 odigranih ligaških utakmica ima pet golova i četiri asistencije i opasno ističe kandidaturu za najkorisnijeg igrača lige.

Matija Dvorneković - Iskoristio je neigranje Lukasza Zwolinskog zbog tri žuta kartona. U sustavu Sergeja Jakirovića zaigrao je kao lažna deveta, a istaknuo se pogotkom i asistencijom. Iskusni napadač Gorice na kontu ima tri asistencije i jedan gol u devet odigranih utakmica.

Damian Kadzior - Poljak je nešto neviđeno. Njegov ubačaj lijevom nogom je postao njegov zaštitni znak. Slomio je dvostruki blok Slaven Belupa fantastičnim ubačajem za Marija Budimira, a zabio je i glavom na asistenciju Olma. S osam asistencija je najbolji asistent lige, a ima i dva gola. Igrač rotacije kakvog samo možete poželjeti.

Dejan Radonjić - Lokomotivin napadač je proteklih dana podigao medijsku prašinu. Točnije njegov trener Goran Tomić, koji je rekao da Dejan zaslužuje poziv u reprezentaciju Hrvatske. Možemo se slagati ili ne slagati s tom konstatacijom, ali je činjenica da Radonjić igra fantastično. Protiv Rudeša je jedan zabio, a u ostale je bio direktno involviran. Na kontu ima tri gola i čak pet ligaških asistencija.

MOMČAD KOLA: Donosimo najbolje pojedince 12. kola HT Prve lige Simon Sluga - Nova dobra partija Rijekinog vratara....

Objavljuje RomantikaPonedjeljak, 29. listopada 2018.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom