Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Atmosferu s finala lige srednjih škola poželjeli bi i ABA ligaši...

None Foto: basketball.hr

U finalu zadarske srednjoškolske lige u Zadru igrali su predstavnici Pomorske škole i Gimnazije Vladimira Nazora, a s tribina su imali gromoglasnu podršku svojih navijača

Mi smo Pomorci, najjači smo najjači, orilo se pomoćnom dvoranom u Višnjiku. Navijali su zadarski srednjoškolci za svoje prijatelje u finalnoj utakmici lige. Zadar je još jednom pokazao kako je grad košarke, a vjerujemo da se ovakve posjećenosti ne bi posramili ni mnogi hrvatski prvoligaši.

Mladi navijači izazvali su pozornost mnogih kad je izašla snimka utakmice. KK Zadar bori se za opstanak u ABA ligi uz podršku Tornada, a posjećenost njihovih utakmica nije na zavidnom nivou. Zato se na parketu pomoćne dvorane Višnjika tražilo mjesto više, a vjerojatno je tamo bilo i više ljudi od najveće dopuštane brojke.

Emocije proživljene uz svaki koš, sportska 'podbadanja' na terenu, glasna podrška s tribina, u Zadru je bio održan pravi mali festival 'radosti loptanja pod obručima'. Možda će netko od aktera ove utakmice postati novi Krešimir Ćosić, a ako i neće, jedno je sigurno - ova će mu utakmica ostati u pamćenju zauvijek.

Doduše, možda će je predstavnici Pomorske škole malo potisnuti jer su na kraju izgubili od Gimnazije Vladimira Nazora, ali neće zaboraviti kakvu su podršku imali.

Komentari (2)