Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Atraktivna Srpkinja otkrila je dio intimne tetovaže na kuku...

None Foto: Instagram 17

Prva je bila za zaručnika, a druge su došle spontano. Neke su označavale neki težak period u životu, druge pobjede... Neke su intimne i na mjestima koja nisu vidljiva, rekla je srpska skakačica u dalj

Ivana Španović, sjajna srpska skakačica u dalj, nedavno je morala odustati u finalu Europskog prvenstva, nakon što je u kvalifikacijama zadobila rupturu Ahilove tetive. 

Bio je to velik udarac za Ivanu, jednu od favoritkinja za zlato, svjetsku dvoransku prvakinju, dvostruku europsku prvakinju i brončanu iz Rija 2016. u skoku u dalj. 

Oporavlja se Ivana od ozljede, a često na Instagramu piše stihove poput ovih posljednjih koje je objavila citirajući Williama Arthura Warda: "If you can imagine it, you can achieve it. If you can dream it, you can become it."

None Foto: Sanjin Strukić/Pixsell 23

No njezinim fanovima nešto je drugo zapalo za oko. 

Tetovaža na desnom kuku na kojoj je nepoznati natpis. 

Ivana ima nekoliko tetovaža, od Balaševićevih stihova, karata, egipatskih simbola. 

Svaka ima svoju priču. 

- Prva je bila za zaručnika, a druge su došle spontano. Neke su označavale neki težak period u životu, druge pobjede... Neke su intimne i na mjestima koja nisu vidljiva - rekla je srpska skakačica u dalj.

Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U tu kategoriju spada i tetovaža na desnom kuku gdje se nazire natpis nepoznatog sadržaja, a koji je Ivana otkrila objavivši fotografiju na Instagramu.

Na Svjetskom prvenstvu u Londonu prošle godine skakala je u jednodjelnom trikou koji je otkrivao tetovažu boksera na preponi pa je tu tetovažu zalijepila trakom kako ne bi privlačila pozornost i kako bi se mogla koncentrirati na skokove.

World Athletics Championships | Autor: DYLAN MARTINEZ Foto: DYLAN MARTINEZ

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Komentari (104)
  • Au, bome je ovo primjerak i pol , lijepo za vidit ali neprakticno nama smrtnicima, ja bi umro ona se ne bi jos ni oznojila...

    23. 8. 2018,   10:12
  • zgodna zena

    23. 8. 2018,   11:04
  • Mmm

    23. 8. 2018,   11:04