Obavijesti

Sport

Komentari 23

Autor prekrasnih škarica: Ovo mi je najljepši gol u karijeri...

Autor prekrasnih škarica: Ovo mi je najljepši gol u karijeri...
2

Sjela mi je ta lopta, pokušavao sam tako zabiti već nekoliko puta u karijeri, ali nisam uspio. Eto sad je ušla, naravno da mi je drago zabiti ovako atraktivan gol, kaze junak Dinamove pobjede...

VIDEO

Nevjerojatan, čudesan je gol zabio Bruno Petković i još jednom srušio Lokomotivu. Kao i u prvoj ovosezonskoj međusobnoj utakmici, presudio je lokosima.

- Jako je lijepo biti taj koji odluči na papiru, ali momčad je u 90 minuta dala puni doprinos, igrali smo jako dobro, zabili gol u početku, držali igru i mirno priveli kraju. Mogli smo još koji zabiti i olakšati si. U svakom slučaju, jako bitna tri boda - rekao je Petković.

A malo o golu:

- Sjela mi je ta lopta, pokušavao sam tako zabiti već nekoliko puta u karijeri, ali nisam uspio. Eto sad je ušla, naravno da mi je drago zabiti ovako atraktivan gol. To mi je najljepši gol u karijeri. Imponira da nakon puno pokušaja uđe takav gol - kaže Petković pa dodaje:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Možda je bolje zabiti tri ružna gola s dva metra nego jedan ovakav jer se statistika pamti, ali drago mi je što je ovakav gol presudio.

Dok je Petković pričao o maestralnim škaricama, iz svlačionice je izašao Nenad Bjelica, koji ga je u šali pitao, 'jesi ti igrao danas?' Bruno se nasmijao i rekao 'jesam, jesam'.

U drugom je poluvremenu je opet zabio skoro na sličan način. 

- Probao sam opet, ali ta nije ušla. Ali najvažnije da smo odradili još jedan veliki tjedan - kaže junak Dinamove pobjede u Kranjčevićevoj, čijem je golu zapljeskao cijeli stadion.

- Ali prije svega sam sretan zbog bodova, gola, svega. Uza sve trenerove rotacije, koje su dobre, jer svatko od nas dobije dovoljno minuta i koga god trener stavi, ne može pogriješiti. Oba Marija (Gavranović i Budimir, nap. a.) jako su dobra, nema nezadovoljstava, jako se dobro slažemo.

To je ta moć Dinama. Sva trojica imaju po pet pogodaka ove sezone, i koji god je od njih u igri. odradit će svoj posao na najbolji mogući način. To je ta nevjerojatna širina koju posjeduje Nenad Bjelica, ne samo na napadačkim pozicijama, nego na skoro svakoj.

Emir Dilaver vratio se u momčad nakon 4. listopada i loma rebra u Bruxellesu.

- Već sam 3 puta htio igrati, 2 puta protiv Trnave i Osijeka, ali doktor nije dao zeleno svijetlo i trener me nije stavio. Bilo mi je glupo trenirati samom, biti odvojen od momčadi. Obično se zbog loma rebra pauzira između 6 i 8 tjedana, a ja sam se htio vratiti čim prije, kaže Dilaver i dodaje: 

Bitno je da smo danas na ovakav dobar način odradili utakmicu. Nije bilo lako nakon svega što je bilo u četvrtak - zaključio je.

Dinamo je ovom pobjedom pobjegao Lokomotivi na velikih plus osam.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac