Obavijesti

Sport

Komentari 7

Azeri strahuju da ne bi dobili 'šesticu': Momčad je u krizi...

Azeri strahuju da ne bi dobili 'šesticu': Momčad je u krizi...
1

KRIZA Momčad je slaba, ne zna se tko će igrati u prvih 11, ni tko će braniti. Mogli bismo opet dobiti šest komada, kazao nam je azerbajdžanski kolega Abbas Zahidi

VIDEO

Prvi golman Kamran Agajev je ozlijeđen, momčad nije u nekom najboljem ‘moodu’, a dolazimo na noge svjetskim viceprvacima. Moglo bi biti jako loše po nas, rekao nam je azerbajdžanski kolega Zahidi.

U listopadu 2014. Azerbajdžan je u Hrvatsku došao prepun optimizma, na klupi im je bio Berti Vogts, sastav nikad bolji, ambicije visoke... A onda šok! Već do poluvremena je bilo 4-0, do 60. minute 6-0, a onda je Hrvatska stala na kočnicu.

Vatreni stigli u Zagreb, Rakitić nabrijava atmosferu iz aviona
Vatreni stigli u Zagreb, Rakitić nabrijava atmosferu  iz aviona

Danas, Azerbajdžan nije toliko jak, nemaju visoke ambicije, a jedino isto je da im je na klupi stranac. Nikola Jurčević imat će vrlo težak zadatak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nitko ne zna tko će igrati u prvoj postavi, ne znamo ni tko će braniti, baš je loš trenutak. Strahuje se da bismo mogli opet dobiti šest komada. I to je lako moguće - kažu Azerbajdžanci.

Tri dana prije utakmice protiv Azera otišlo 13 tisuća karata
Tri dana prije utakmice protiv Azera otišlo 13 tisuća karata

Arogantni Prosinečki

Dalić je gledao Azerbajdžan i uočio slabe točke. 

- Pozvali su 5-6 novih igrača, mlađih, petorica igraju u Njemačkoj, Španjolskoj i Rusiji, jedan jako dobar napadač, a ostali su iz njihove lige i poznaju se. Almedia je glavni igrač, vezni kreator, od njega sve polazi, na njemu moramo biti oprezni. I dva brza krila imaju. Njihov napadač koji igra u Rusiji zabio je tri gola u zadnje tri utakmice - kaže Dalić.

Zlatko Dalić: Ne bih mijenjao Kalinića, ali stil igre moram...
Zlatko Dalić: Ne bih mijenjao Kalinića, ali stil igre moram...

Jurčevićev prethodnik bio je Robert Prosinečki, koji je radio odlične stvari. No u Azerbajdžanu su nam otkrili razloge odlaska Žutog.

- Prosinečki je startao odlično, no potom je postao arogantan, čak arogantniji nego što je bio Berti Vogts i tad je došlo do razlaza. Prosinečki je preporučio savezu da uzmu Jurčevića, ali momčad je takva da ne vjerujemo da se može nešto napraviti, ovdje vlada prilični pesimizam - dodao je Zahidi. 

Jurčević i njegov stožer, kako neslužbeno saznajemo, dobili su plaću od milijun eura. Naravno, tih milijun eura Jurčević mora raspodijeliti s pomoćnicima i stožerom, koji sam bira.

 

Izgubiti što manje

Zlatko Dalić ima mnogo problema, nema mu gotovo cijele obrane iz Rusije, nema veterana sa Svjetskog prvenstva, no ako je vjerovati Azerbajdžancima, oni su u još većim problemima. Oni u Zagreb dolaze izgubiti sa što manjom razlikom. Razgovaralo se i o premijama za osvajanje boda u Hrvatskoj, no do boda je, kako kažu, teže nego do Mjeseca. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu