Obavijesti

Sport

Komentari 22

Babo je 'vruć'! Ubacio je osam trica GSW-u i izjednačio rekord

Babo je 'vruć'! Ubacio je osam trica GSW-u i izjednačio rekord
1

Kako igra Bojan Bogdanović(30)! Babo nastavlja s čudesnim partijama na parketu najbolje svjetske košarkaške lige. U pobjedi protiv Golden State Warriorsa (114-106) ubacio je 32 poena, od čega čak 8 trica (8/13)

VIDEO

Jazzeri ne moraju brinuti, ove sezone imat će pravog vođu. 'Babo Beretta' opet rešeta! Bojan Bogdanović bio je veoma raspoložen na domaćem parketu i srušio desetkovane Warriorse (114-106)!

Hrvatski je reprezentativac na terenu proveo 37 minuta što je najviše od svih igrača na utakmici, a za to je imao i dobar razlog. Jednostavno, išlo ga je. U prvoj je četvrtini ubacio tek šest poena i izgledalo je kao da će to biti još jedna solidna večer i ništa više od toga. U drugoj je pridodao još šest.

NBA: Golden State Warriors at Utah Jazz

Ali u drugom poluvremenu je u svakoj četvrtini pridodao još 10 poena za sigurnu pobjedu protiv momčadi koja već neko vrijeme igra bez ozljeđenih Curryja, Thompsona i Greena. Zabio je čak osam od 13 trica (61.5%)  čime je izjednačio osobni rekord u NBA ligi, a sve što je on promašio pokupio je Rudy Gobert koji je ubacio 15 poena uz 15 skokova i dvije asistencije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Još jedan Hrvat slavio je, ali na gostujućem parketu. Ivica Zubac je u dresu Clippersa odigrao 16 minuta u pobjedi protiv Minessote (124-117) te je zabio pet poena uz sedam skokova. Veliku je večer imao Paul George koji je ubacio 46 poena uz pet skokova i sedam asistencija.

NBA: Los Angeles Clippers at Minnesota Timberwolves

Od ostalih utakmica valja izdvojiti još jednu veliku partiju Jamesa Hardena koji je u pobjedi protiv Orlanda (130-107) u gostima ubacio 54 poena uz pet skokova i sedam asistencija. Zabio je čak 10 od 15 trica (66.7%). LeBron James (28 poena, 9 skokova i 12 asistencija) na korak do triple-doublea i Davis sa 33 poena, 10 skokova i asistencijom, predvodili su Lakerse u tijesnoj pobjedi protiv Miami Heata (113-110).

Dobru je večer imao i Giannis Antetokounmpo koji je zabio 37 poena uz 11 skokova i dvije asistencije za Milwaukee Buckse koji su slavili protiv Memphis Grizzliesa (127-114).

NBA: Milwaukee Bucks at Memphis Grizzlies

REZULTATI

Orlando Magic - Houston Rockets 107-130

Philadelphia 76ers - New Orleans Pelicans 116-109

Miami Heat - LA Lakers 110-113

Atlanta Hawks - Indiana Pacers 100-110

Chicago Bulls - Charlotte Hornets 73-83

Memphis Grizzlies - Milwaukee Bucks 114-127

Utah Jazz - Golden State Warriors 114-106 

Minnesoota Timberwolves - LA Clippers 117-124

Sacramento Kings - New York Knicks 101-103

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj