Obavijesti

Sport

Komentari 10

Babo odličan, ali Kyrie još bolji: Harden i Giannis nezaustavljivi

Babo odličan, ali Kyrie još bolji: Harden i Giannis nezaustavljivi
5

Bojan Bogdanović nosi Indianu na svojim leđima, ali ne može sam protiv Bostona punog talenta i tradicije, Pacersi su dvije utakmice u minusu. Harden i Giannis gaze sve pred sobom

VIDEO

Sa sinoćnje tri utakmice zaokružena je druga runda prvog kruga play-offa. Sve tri domače momčadi uredno su došle do druge pobjede na svom parketu pa situacije prije noćašnje selidbe (klasični 2-2-1-1-1 NBA sustav) izgleda ovako:

Naš Bojan Bogdanović nakon ozljede Victora Oladipa vuče Indianu koliko god može, ali - sam ne može protiv Celticsa punih klase, talenta i pobjedničke tradicije. Pacersi su sinoć sa dva 'Babina' uzastopna koša imali dva poena prednosti manje od dvije minute prije kraja, a onda... Ni poena do zadnjeg zvuka sirene i: Celtics vs Pacers 99-91.

A o širini Celticsa govori činjenica da su u tom, samom finišu za njih trpali samo Hayward i Tatum, uopće se kao strijelac nije morao aktivirati Kyrie Irving, inače neupitno prvo ime utakmice sa 37 poena, 7 asistencija i 6 skokova. Kod Pacersa najboljim, naravno, Bogdanović: (23-8-3), ali nakon dvije utakmice u Bostonu Celticsi u Indianapolis putuju sa 2-0.

Na TNT-u, Shaquile O'Neal se, uz veliko guštanje Charlesa Barkleya, mučio i učio izgovoriti ime i prezime našeg Bogdanovića:

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

NBA: Playoffs-Utah Jazz at Houston Rockets

U Houstonu: još jedna uobičajena večer, još jedan triple-double Jamesa Hardena sa preko 30 poena (32-13-10) i još jedna pobjeda Rocketsa nad Jazzerima za vodstvo u seriji od 2-0.

Harden je do poluvremena zabio 25 poena, nakon utakmice objašnjavao da je Houstonov forte obrana, a trener Mike D'Antoni komentirao 39-19 s kojima je njegova momčad odmah iz startnog bloka pomela protivnike:

- Ono što je James radio u prvoj četvrtini je nevjerojatno. Potpuna dominacija u svakom segmentu košarke. U večeri inspiracije taj je čovjek: nezaustavljiv.

Na kraju dana: laganih 118-98 za Houston i u Salt Lake City idu sa dvije pobjede.

NBA: Playoffs-Detroit Pistons at Milwaukee Bucks

Prvo nositelji Istoka i cijele lige, Milwaukee Bucksi, na poluvremenu su imali samo poen prednosti nad Detroitom koji je bio bez svog prvog čovjeka, Blakea Griffina. Onda se aktivirao Giannis Antetokounmpo, a tad nema spasa ni za koga. Završilo je 120-99 za velike favorite Buckse, Greak Freak je utakmicu okončao sa 26 poena, 12 skokova i 4 asistencije.

Rezultati

Boston-Indiana 99-91 (2-0)

Milwaukee-Detroit 120-99 (2-0)

Houston-Utah 118-98 (2-0)

Noćas igraju:

02:00 Brooklyn-Philadelphia (1-1)

03:00 San Antonio-Denver (1-1)

04:30 LA Clippers-Golden State (1-1)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika