Obavijesti

Sport

Komentari 21

Babo se ozlijedio pa ubacio 16, Šarić zabio 7 u pobjedi Sunsa

Babo se ozlijedio pa ubacio 16, Šarić zabio 7 u pobjedi Sunsa
1

Bojan Bogdanović je u prvoj utakmici nove sezone zabio 16 koševa za pobjedu svoje nove momčadi Utah Jazza (100-95), dok je Dario Šarić u sa sedam koševa pridonio pobjedi Phoenix Sunsa (124-95)

VIDEO

Utah Jazz su kod kuće sa 100-95 slavili protiv Oklahoma City Thundera i Bogdanović je odigrao 24 minute te je u tom vremenu upisao 16 koševa (šut iz igre 6/14, trice 1/5) i dodao tome tri skoka i jednu ukradenu loptu. Najbolji strijelac Utaha bio je Donovan Mitchell koji je ubacio 32 koša, dok je poraženu momčad predvodio Shai Gilgeous-Alexander sa 26 ubačaja.

NBA: Oklahoma City Thunder at Utah Jazz

Phoenix Suns Darija Šarića su s visokih 124-95 pobijedili Sacramento Kingse. Hrvatski reprezentativac je u 21 minuti na terenu zabio sedam koševa (šut iz igre 2/7, trice 1/4) uz četiri skoka, jednu ukradenu loptu i jedan blok. Phoenix su do pobjede predvodili Devin Booker sa 22 koša i Kelly Oubre Jr. sa 21. Najbolji pojedinac u redovima Sacramenta bio je Buddy Hield koji je utakmicu završio sa 28 koševa.

Na teren je sinoć istrčao i Mario Hezonja čiji su Portland Trail Blazersi izgubili kod kuće 100-108 od Denver Nuggetsa. Za Portland je ovo prvi poraz na otvaranju sezone kod kuće od 2000. kada su ih svladali LA Lakersi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kod Denvera je najbolji bio sa 20 koševa i 13 skokova Nikola Jokić, dok je Will Barton dodao 19. Portlandov Damian Lillard je bio najbolji strijelac utakmice sa 32 ubačaja, a Hezonja je u 18 minuta ubacio dva koša i to s linije slobodnih bacanja, pridodavši tome još četiri skoka. 

NBA: Denver Nuggets at Portland Trail Blazers

Sinoć su igrali i Cleveland Cavaliers Ante Žižića i San Antonio Spursi Luke Šamanića. Od Clevelanda su sa 94-85 bolji bili Orlando Magic, Žižić nije ulazio u igru. San Antonio je sa 120-11 pobijedio New York Knickse, a Luka Šamanić nije igrao. 

U najneizvjesnijoj utakmici igranoj sinoć Minnesota Timberwolves su kod kuće sa 127-126 nakon produžetaka slavili protiv Brooklyn Netsa.  Poraženoj momčadi nije pomogao ni raspoloženi Kyrie Irving koji je u debiju za Brooklyn zabio čak 50 koševa. Karl-Anthony Towns je predvodio Minnesotu sa 36 koševa i 14 skokova. (fh)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov