Obavijesti

Sport

Komentari 28

Bahati Sagna: Ma, kakvi penali protiv Islanda, oni padaju ranije

Bahati Sagna: Ma, kakvi penali protiv Islanda, oni padaju ranije
1

Imamo kvalitetu za to i naš je cilj finale, samo o tome razmišljamo. Ne mogu zamisliti da odem na godišnji odmor ranije, nemamo pravo razočarati naše navijače, rekao je Sagna

VIDEO

Francuzi na svom Euru ne briljiraju. Tu i tamo odigraju po jedno vrhunsko poluvrijeme što im je u dosadašnjim fazama turnira donosilo uspjehe. U nedjelju igraju protiv Islanda u Saint-Denisu, Islanda koji je šokirao Engleze u osmini finala i postao apsolutni europski nogometni hit.

'Tricolore' Islanđani baš i ne intrigiraju u većoj mjeri, a to najbolje opisuje izjava desnog beka Deshampsove reprezentacije Bacaryja Sagne (33):

- Mi ne vježbamo penale iz razloga što ćemo napraviti razliku puno ranije - započeo je igrač Manchester Cityja pa nastavio:

- Imamo kvalitetu za to i naš je cilj finale, samo o tome razmišljamo. Ne mogu zamisliti da odem na godišnji odmor ranije, nemamo pravo razočarati naše navijače. Vjerujemo u sebe - rekao je Sagna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Francuska je u osmini finala preokrenula rano vodstvo Irske na krilima Antoinea Griezmanna koji je odigrao veliku utakmicu. S druge strane, Islanđani su šokirali nogometnu Europu izbacivanjem favoriziranih Engleza, pa Sagna zaključuje sljedeće:

- Opasni su Islanđani, ali i smo također jaki. Odigrali smo dobar turnir do četvrtfinala i zato smo među favoritima. Što se tiče Islanda, puno ljudi misli kako su oni iznenađenje, poput Leicestera u Premiershipu. Ipak, zaslužuju svoje mjesto u četvrtfinalu i pokazali su kako su dobra ekipa. Ne smije ih se podcijeniti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna