Obavijesti

Sport

Komentari 3

'Bakina poruka nakon poraza me najviše dirnula. Hvala joj'

'Bakina poruka nakon poraza me najviše dirnula. Hvala joj'
2

Život je pun lekcija, ovo je jedna od njih. Žao mi je što nisam pobijedila, ali dala sam sve od sebe. U petoj rundi više nisam imala snage, rekla je Angela Lee, Singapurka koja je izgubila prvi put u karijeri

VIDEO

Angela Lee (22) najveća je zvijezda One Championshipa, MMA organizacije sa sjedištem u Singapuru. Devet borbi zaredom Singapurka je opravdavala nadimak 'Nezaustavljiva', ali onda je stigao prvi poraz u MMA karijeri. 

Angela se rodila u Kanadi, Singapurka je, ali ima i kineske i korejske krvi. Prvakinja je  atom kategorije (do 48 kilograma) u One Championshipu. Odlučila je prijeći u kategoriju više izazvavši Kineskinju Xiong Jing Nan.

Izgubila je tehničkim nokautom u petoj rundi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ponekad ne dobijemo što želimo, čak i ako damo najbolje od sebe, možemo izgubiti. Ali uvijek postoji sutra, nakon što smo danas dali sve od sebe. Tu mi je poruku poslalabaka i jako me dirnula. Hvala svima na podršci - objavila je Angela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Sometimes we don't get what we want. Even on our best days we can face defeat. But there's always tomorrow after we have done our best today." This is just one of the many messages that I woke up to today and I want to thank you all so much, for your love & support. This message was sent to me from my Grandma and it really touched me. If life is a series of challenges and lessons, then this is definitely one of them. ・・・ I'm sorry I couldn't accomplish my goal last night. I put it all on the line and gave it all I had in that 4th round, trying to finish her with the triangle/armbar. When it came to the 5th round, I just didn't have anything left in the tank. No excuses. ・・・ Even though things didn't go as planned, I would like to thank Chatri Sityodtong @yodchatri for giving me this opportunity to fight for a second division world title. It was also an honour to fight on a massive event like #ANEWERA. Thank you to all the people I work with in @onechampionship who are there with a handshake or a hug regardless of the outcome. Thank you to everyone who was supporting me, I love you all. Japan, you are amazing and I hope to come back to this beautiful country and fight again. I hope everyone was entertained by this fight. I promise to learn from this and come back stronger. Defeat is a mindset and I choose to remain strong. Photo Credit: @wmma.news

Objavu dijeli Angela Lee Pucci (@angelaleemma)

Roditelji su joj bili majstori borilačkih vještina.

Ona ima crni pojas u taekwondou i brazilskoj jiu-jitsi. 

- Život je pun lekcija, ovo je jedna od njih. Žao mi je što nisam pobijedila, ali dala sam sve od sebe. U petoj rundi više nisam imala snage - dodala je Singapurka.

One Championship je borilačka promocija koja osim mješovitih borilačkih vještina uključuje Muay Thai, kickboxing, boks i grapling. Osnovana je 2011. godine, a svoje borbe prenosi u 136 država s gledanošću od preko milijardu i pol ljudi.

Na rosteru One Championshipa nalaze se superpopularni borci iz UFC-a poput Demetiousa Johnsona, Eddieja Alvareza i Sagea Northcutta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌹🌹🌹

Objavu dijeli Angela Lee Pucci (@angelaleemma)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yes. We’re “that“ couple 🤪🤘🏼LOL #goofyAF #always #Throwback #WeekendVibes

Objavu dijeli Angela Lee Pucci (@angelaleemma)

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida