Obavijesti

Sport

Komentari 25

Baleu prošla tek tri dodavanja: Hrvati sjajni, ali moramo dobiti

Baleu prošla tek tri dodavanja: Hrvati sjajni, ali moramo dobiti
1

Ako dobijemo, bit ćemo u dobroj poziciji. Ne možete reći da morate pobijediti protiv momčadi poput Hrvatske, rekao je velški izbornik Ryan Giggs nakon remija u Slovačkoj (1-1)

VIDEO

Dok je Hrvatska dominirala protiv Mađarske na Poljudu, Wales se mučio protiv Slovačke u Trnavi (1-1). Ni 15 udaraca po golu i šest u okvir Otočanima nije bilo dosta za pobjedu, a u nedjelju očekuju "vatrene" u Cardiffu (20.45).

Pokretanje videa...

Živjela Hrvatska 00:19

Kiefer Moore, igrač Wigana, doveo je goste u vodstvo u 25. minuti prvijencem u debiju u službenoj utakmici za reprezentaciju, a izjednačio je Juraj Kucka u 53. Slovačka je tako zadržala drugu poziciju u skupini E s 10 bodova, tri manje od Hrvatske, jednim više od Mađarske i tri od Walesa, koji ima i utakmicu manje.

- Ovo je dobar rezultat. Nije sjajan. Glavno je da nismo izgubili. Znali smo da smo bolji u međusobnom omjeru sa Slovacima ako remiziramo i da se to gleda. U pristojnoj smo poziciji - rekao je Gareth Bale, prvo ime Velšana.

Iako je triput pucao po golu Slovaka, pri čemu je glavom pucao i u prečku uoči vodećeg gola, Gareth Bale odigrao je jako slabu utakmicu.

Statistika govori da je imao samo tri točna dodavanja u deset pokušaja i dva od pet uspješnih driblinga, a čak je 15 puta izgubio loptu!

- Nedjeljna utakmica bit će jako važna i moramo pobijediti. Znamo da ćemo biti drugi u skupini ako pobijedimo zbog boljega međusobnog omjera sa Slovačkom. Hrvatska je fantastična momčad s fantastičnim igračima. Znamo da će biti teško, ali naši navijači će nas bodriti i nadamo se da ćemo im dati razloga da se vesele - zaključio je Bale.

Juventusovac Aaron Ramsey propustio je ogled u Trnavi zbog ozljede, ali trebao bi biti spreman za meč koji "vatrenima" može donijeti izravan plasman na Euro mjesec dana prije kraja kvalifikacija.

- Jako su male razlike u ovoj skupini. U nedjelju je jako važna utakmica. Bit će sjajna atmosfera i ne mogu je dočekati - rekao je izbornik Walesa Ryan Giggs.

Bale je dobio udarac, no trebao bi biti spreman, a Ethan Ampadu iz Leipziga, koji je zamijenjen u 58. minuti, trebao bi propustiti ogled jer nema puno utakmica u nogama i osjeća se umorno.

- Moramo li pobijediti? Naravno da to želimo, još možemo osvojiti devet bodova. Ako dobijemo, bit ćemo u dobroj poziciji. Ne možete reći da morate pobijediti protiv momčadi poput Hrvatske, ali igramo kod kuće, imamo dobar omjer na domaćem terenu i veselim se toj utakmici - zaključio je Giggs za BBC.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet