Obavijesti

Sport

Komentari 179

Bale je zabio u debiju za Real, Villarreal zasluženo do boda...

Bale je zabio u debiju za Real, Villarreal zasluženo do boda...
5

Nogometaši Villarreala dobro su namučili Real u 4. kolu Primere. Završilo je 2-2, ali Villarreal je lako mogao do sva tri boda. Na golu madridskog kluba briljirao je Lopez

VIDEO

Villarreal se vratio u prvu ligu i nakon prva tri kola zabilježio tri pobjede. Na El Madrigal stigao je Real Madrid predvođen Cristianom Ronaldom, Garethom Baleom, Lukom Modrićem... I takva momčad prepuna zvijezda nije mogla dobiti srčani i borbeni Villarreal. Završilo je 2-2 na El Madrigalu u četvrtom kolu Primere.

Samo Gareth Bale vrijedi duplo više od cijele momčadi Villarreala, ali to se na terenu baš i nije vidjelo. Barem ne u prvih pola sata. Villarreal je od 21. minute vodio 1-0 golom Canija. Real je lako mogao dobiti još barem jedan gol u prvih pola sata da čudesni Lopez nije sjajno branio. 

Jako je to loše izgledalo na terenu, "žuta podmornica" bila je sve opasnija, a Real nije imao niti jednu šansu u prvih 30 minuta utakmice... Kao da su igrači Carla Ancelottija očekivali da će se nogometaši Villarreala predati i micati se ispred njih. Ali domaći su se sjajno borili i držali Real "na konopcima". A onda se bude gosti.

Gareth Bale nije mogao ni zamisliti bolju premijeru u dresu "kraljevskog kluba". Carvajal je ubacio s desne strane, a Bale je bio brži od svog braniča u šesnaest metara i samo je gurnuo loptu za izjednačenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U drugom dijelu Real je dominirao na terenu, ali Villarreal je mogao opet povesti. Jaume Costa bio je na sedam metara, sam. Promašio je prazan gol... A kad promašite takvu šansu, znate što slijedi. 

Cristiano Ronaldo zabio je za 2-1 u 64. minuti utakmice. Real je krenuo u kontranapad, lopta je došla do Ronalda koji je nesebično dao Benzemi. Francuz je pucao, u nastavku se lopta odbija natrag do Ronalda koji uz puno sreće zabija za 2-1.

Ali nije gotovo. Villarreal se ne predaje. Dvadeset minuta prije kraja Dos Santos zabija za 2-2 i ludnicu na El Madrigalu. Rezultat se do kraja nije mijenjao, a mogao je. Villarreal je bio blizu pobjede, ali Lopez je spasio goste. Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta za Real, Gareth Bale izdržao je sat vremena...

Primera, 4. kolo:

  • Villarreal - Real Madrid 2-2 (Cani, Dos Santos / Bale, Ronaldo)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 179
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu