Obavijesti

Sport

Komentari 31

'Bale? Nezahvalan, pogubljen i nema poštovanja. Tim redom!'

'Bale? Nezahvalan, pogubljen i nema poštovanja. Tim redom!'
2

Izruguje se sa klubom koji ga plaća 17.000.000 € godišnje, koji stoji uz njega i kad nije u formi i unatoč tome da se u preko šest godina nimalo nije integrirao u španjolsku kulturu, piše Marca

VIDEO

Njih nitko neće optužiti da su bez stava. Madridska Marca je i preko današnje naslovnica i preko zadnje stranice 'pljusnula' Realovog Velšanina Garetha Balea (30) uzimajući mu za neoprostivo zlo šalu nakon izborenog plasmana na Euro, iza Hrvatske.

Pokretanje videa...

Wales press konferencija prije Hrvatske 02:56

Realov nekadašnji igrač i direktor Predrag Mijatović nedavno je izjavio: 'Nisam razgovarao s Garethom, ali kad ga vidim kako igra i čujem kako provodi slobodno vrijeme stječem jaki dojam kako je prva stvar na koju misli Wales. Onda dolazi golf, a tek na trećem mjestu je Real'.

Velški navijači odlučili su ismijati tu izjavu pa skandirali 'Wales, golf, Madrid... Tim redom', a na presudnoj utakmici za odlazak na EP s Mađarskom u Cardiffu (pobjeda 2-0) stadion je bio pun velških zastava s tim natpisom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U slavlju se jedna takva zastava našla i na travnjaku našla, a Bale ju je bez problema uzeo u ruke i - 'umirao' od smijeha. Od sreće što je sa svojom zemljom izborio Euro.

Uostalom, ne jednom je izjavio: 'Klub je klub, ali igranje za reprezentaciju bilo je i ostat će posebno uzbuđenje'. Logično? Da, svima osim stotinama milijuna Realovih navijača. I novinara koji prate najveći klub na svijetu. A desetine takvih pišu za Marcu i vode Marcu pa je u četvrtak 21. prosinca na kioscima osvanula ovakva novina:

'Nezahvalan. Pogubljen. i bez poštovanja... Tim redom'! Tako piše Marca na naslovnici i zadnjoj stranici, a svoju cijenjenu novinu otvara još jednom kratkom analizom Garetha Balea nogometaša i Garetha Balea čovjeka:

- Odluka da se izruguje sa klubom koji ga plaća 17.000.000 € godišnje, koji mu daje šansu i kad ga ne igra dobro, koji stoji uz njega unatoč igračevom odbijanju da se i nakon šest godina bar donekle integrira u kulturu grada i zemlje u koju je došao raditi i živjeti, igračev manjak profesionalizma i silne, brojne ozljede jako puno govore ne samo o tome kakav je nogometaš nego i kakvom čovjeku pričamo kada pričamo o Garethu Baleu.

Glasoviti madridski dnevnik referenca je sportskog novinarstva i vrhunski obaviješten o zbivanjima u Realu, a ističe i kako je rastanak Balea s Madridom ove zime neizbježan te da će se klub prema Velšaninu u preostalih mjesec-dva ponašati gospodski.

Jedna od nimalo nerealnih opcija je i Baleov povratak u Tottenham, kod novog trenera Spursa, tvrdog i karizmatičnog Portugalca Josea Mourinha (56)...

'Mou, vrati Balea iz Reala i za sva vremena si kupio navijače'!
'Mou, vrati Balea iz Reala i za sva vremena si kupio navijače'!
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem