Obavijesti

Sport

Komentari 20

Bale uzvraća udarac: Zabavljao se na golfu dok je Real gubio...

Bale uzvraća udarac: Zabavljao se na golfu dok je Real gubio...
1

Gareth Bale zbog "rastresenosti" nije putovao u München na utakmicu s Tottenhamom. Tako je barem svoj izostanak objasnio Zidaneu, a dok su njegovi suigrači gubili, on se zabavljao na golf terenu

VIDEO

Dečki, sretno vam u Münchenu, ali ja neću s vama. Malo sam rastresen zbog svega što se događalo oko mog transfera... Otprilike tim riječima je Gareth Bale prije nekoliko dana poručio Zidaneu i suigračima kako s njima neće putovati na utakmicu s Tottenhamom u sklopu Audi kupa.

Real je otputovao bez Velšanina, izgubio 1-0, a on se za to vrijeme jako dobro zabavljao. Zapravo, bavio se svojim omiljenim hobijem - igrao je golf. U tome su ga uhvatili fotografi El Confidenciala.

Iako već i ptice na grani znaju da Zidane ne voli Balea i ne računa na njega, jer svi su vidjeli kakav je status napadač imao, pa i čuli kada mu je javno poručio da može potražiti novi klub, trener Reala je sve prije nekoliko dana pokušao objasniti navodnom ozljedom.

- Nije putovao s nama jer se nije osjećao dobro. U dogovoru s liječnicima odlučio sam da je bolje da ostane u Madridu - rekao je Zidane pred novinarima uoči utakmice s Tottenhamom.

Real se igrao s njim, Bale uzvratio partijom golfa

Bale je ogorčen svojim statusom u Realu i načinom na koji su i Zidane, ali i predsjednik Florentino Perez postupali s njim. To je bio glavni razlog zbog kojeg nije otputovao u München, uvjereni su mediji blisku Realu.

- Bale je blizu odlaska iz kluba, najbolje bi bilo ako može otići već sutra. Za njega također. Real pregovara s klubom u kojem može igrati. Nemam ništa osobno protiv njega, ali dođe vrijeme kad se neke stvari moraju napraviti. Moram donijeti odluke, moramo napraviti promjene - poručio je Zidane na sada već slavnoj konferenciji za medije prije tjedan dana.

Kada je postalo jasno da je Real i dalje u problemima i da Zidane baš i nema jasno rješenje, u sve se upleo Perez i u posljednji trenutak odlučio stopirati Baleov transfer u Kinu te je odbio ponudu Jiangsu Suning koja bi napadaču osiguravala tjednu plaću veću od milijun eura!

Nakon što su se mjesecima igrali s njegovom sudbinom, Bale je odlučio uzvratiti. Zaigrao je partiju golfa i tako produžio sagu kojoj se ne nadzire kraj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu