Obavijesti

Sport

Komentari 18

Balkon party: Rukometni se kafić pretvorio u 'lounge bar'

Balkon party: Rukometni se kafić pretvorio u 'lounge bar'
1

Sve smo sredili, donijeli smo stolić i stolce, ondje kuhamo kavu, imamo i glazbu. Provodimo puno slobodnog vremena na tom balkonu, izjavio je Jakov Gojun...

VIDEO

Srbija je arhivirana, odrađena i apsolvirana. Prva dva koraka prema konačnom cilju su napravljena sigurno i s puno autoriteta.

- Ušli smo u utakmicu oštro, čvrsto, odigrali smo baš onako kako smo se dogovorili. Pokazali smo odmah tko je gazda, sad je jasno da igramo brži, bolji i kvalitetniji rukomet od Srbije - vratio se na prethodnu pobjedu Jakov Gojun.

Već na parketu, odmah nakon utakmice, kapetan Vori obećao je suigračima McDonald’s, a obećanje je i ispunio. Nema im druge, hrana baš i nije nešto...

- Išli smo u McDonald’s poslije utakmice sa Srbijom, ali nismo morali daleko, imamo ga u našem restoranu u Olimpijskom selu. Hrana nije kao u nas, očito je hrvatska kuhinja zaista najbolja - kaže Zlatko Horvat.

Nakon porcije brze hrane skromnu rukometnu feštu nastavili su na njihovu omiljenom okupljalištu.

- Nismo dugo ostali budni, išli smo na spavanje oko 23.30 sati. Dotad smo malo slušali glazbu i družili se u našem ‘lounge baru’ - sa smiješkom kaže Jakov Gojun.

Tako rukometaši zovu improvizirani kafić na jednom od balkona.

- Sve smo sredili, donijeli smo stolić i stolce, ondje kuhamo kavu, imamo i glazbu. Provodimo puno slobodnog vremena na tom balkonu. Ma kažem vam, pravi lounge bar - kaže odlično raspoloženi Gojun.

Rukometaši su odlična klapa, svi su zajedno u trenucima odmora, a pridruže im se i rukometašice, vaterpolisti, tenisači... Nema podjela u grupice, ali ima u - sekte.

- Pozdravio bih sektu - rekao je Horvat i dodao:

- Tu smo Duvnjak, Čupić, Vuković, Balić i ja, ali i neki od ostalih sportaša. O čemu je riječ? Neka ostane tajna zasad, doznat ćete na vrijeme.

A dok se tajna ne otkrije, Zlaja je zamolio za jedan ispravak. Brkovi su u pitanju, točnije termin brijanja.

- Nisam rekao da ću se obrijati kad osvojimo zlato nego ako osvojimo zlato - skroman ostaje Horvat.

OK, ako osvoje zlato. Iako, ako nastave ovako, uvjereni smo da će ga i osvojiti...

- U top formi smo, igramo jako dobro, ali nećemo poletjeti. Ipak smo odigrali tek dvije utakmice i moramo ovako nastaviti i dalje - upozorio je Gojun uoči Mađarske, a Horvat se nadovezao:

- Jako su opasni, s Nagyjem u momčadi još i opasniji. Iako, Nagy dosad i nije odigrao nešto posebno. No motivirani su, s njima smo uvijek igrali na knap i sigurno je samo da će utakmica biti teška.

Mora biti, ipak su ovo Olimpijske igre, ali Hrvatska izgleda odlično u Londonu. Idemo dalje, napraviti i treći korak prema cilju. Ponavljamo, krećemo u 15.30...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani