Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Balotelli je opet na meti: 'Taj klaun bi trebao raditi u polju'

None Foto: Facebook

Talijanski lokalni političar Paolo Ciani, poznat po svojim ekstremno desničarskim stavovima objavio je fotomontažu Marija Balotellija kako bere kupus u polju

Nema dana kad Mario Balotelli nije u središtu, u suprotnom bilo bi to nešto krajnje neobično. Talijanski reprezentativac gdje god se pojavi privlači pažnju novinara, nogometaša, navijača, huligana, a odsada i političara.

Tamnoputi napadač 'azzurra' otkad je, uoči Eura, najavio odlučnu borbu protiv rasista, postao je meta ekstremnih huligana, koji su mu gotovo na svakoj utakmici hukali ili u najmanju ruku bacali bananu.

Najnoviji u nizu, onih koji šire mržnju prema kontroverznom igraču, lokalni je talijanski političar Paolio Ciani, poznat po svojim ekstremno desničarskim stavovima.

Ciani je podigao prašinu nakon što je na svojem Facebook profilu objavio fotomontažu na kojoj Balotelli bere kupus u polju. Na takav potez nagnalo ga je, po njegovom mišljenju, Marijevo nesportsko ponašanje kad je laktom pogodio Richarda Dunnea na utakmici s Irskom.

- Napravi faul za koji je trebao dobiti crveni karton, zabije gol nakon kojeg započne s verbalnim napadom prema klupi zbog čega ga suigrači moraju ušutkavati. Taj klaun bi trebao raditi u polju - rekao je Ciani, koji je optužen za rasizam.

Komentar dolazi u trenutku kad je Uefa otvorila istragu protiv hrvatskih navijača, koji su bacali banane i hukali Balotelliju.

Komentari (97)
  • Ima 21 godinu i ponaša se ko neko dijete od 12 godina, al stvarno.

    21. 6. 2012,   18:26
  • Ja bum sad svog tatu optužila za rasizam, jer sam morala brati kupus.

    21. 6. 2012,   18:58
  • Kada netko radi u polju to je rasizam??? Može li onda moj susjed koji bere duhan tužiti svog šefa da je rasist??? ili barem imperijalist!

    21. 6. 2012,   18:03