Obavijesti

Sport

Komentari 190

Janica i Ivica zapalili Zagreb! Skijaše pratilo oko 15.000 ljudi

Janica i Ivica zapalili Zagreb! Skijaše pratilo oko 15.000 ljudi
9

Posebna skijaška staza koja vodi od Zagrebačke katedrale Bakačevom ulicom do Trga bana Jelačića večeras je ugostila brojna velika imena svjetskoga skijanja povodom 50-godišnjice Svjetskog kupa

VIDEO

Ivica je krenuo prvi, a Janica posljednja. Zagreb je ugostio brojne velikane svjetskoga skijanja koji su proslavili 50. obljetnicu FIS Svjetskog kupa utrkom legendi u samom središtu Zagreba.

Gotovo 1000 kubičnih metara snijega prevezlo se s podnožja Medvednice u centar glavnoga hrvatskog grada kako bi oformilo posebnu stazu, od Zagrebačke katedrale Bakačevom ulicom sve do Trga bana Josipa Jelačića. Utrku je pratilo oko 15 tisuća ljudi.

- Nisam brojala selfieje, ali drago mi je što sam mogla uveseljavati ljude. Lijepo je biti sudionicom ovakve utrke iako već dugo godina ne skijam. Nadam se da gledatelji navijati za sve. Uvijek je prekrasan osjećaj skijati u Hrvatskoj - kazala je Janica Kostelić, koja je na putu do cilja izgubila rukavicu i štap, podsjetivši na čuvenu sljemensku utrku u kojoj je osvojila treće mjesto.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uživo ispred skijaške staze u centru Zagreba: Saznajte sve o spektaklu kojeg očekuje cijela Hrvatska! Reporter: Dubravko Miličić

Posted by 24sata on Wednesday, January 4, 2017

Na ciljnoj ravnini pojavili su se ukupni pobjednici Svjetskog kupa, od Francuza Jean-Claudea Killyja i Austrijanca Karla Schranza, preko Annemarie Moser-Pröll, Marca Girardellija, Petre Kromberger, Alberta Tombe, Tine Maze... Svima su usta bila puna hvale za organizaciju ovakve utrke koja je skijanje dovela građanima.

Utrka u Bakačevoj ulici ostat će na korištenje građanima Zagreba, osobito djeci koja će imati priliku polaziti školu skijanja, sve do 15. siječnja. Finale četverodnevnih zbivanja povodom 11. izdanja Snježne kraljice bit će u četvrtak, kad se od 14:45 vozi prva vožnja muškog slaloma, a od 18 sati na rasporedu je druga utrka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 190
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet