Obavijesti

Sport

Komentari 49

Barakude izgubile u Beogradu, Srbi pljeskali hrvatskoj himni

Nakon uvjerljive pobjede nad Kazahstanom hrvatski vaterpolisti su izgubili s jednim golom razlike od Srbije. Hrvatska je prvih 19 minuta stalno vodila, ali Srbi su se odvojili početkom zadnje četvrtine

VIDEO

U susretu 2. kola B skupine završnog turnira Svjetske vaterpolske lige hrvatska reprezentacija je u Beogradu izgubila od Srbije sa 10-11 upisavši prvi poraz na turniru.

Hrvatska je prvih 19 minuta utakmica bila u stalnom vodstvu, međutim prednost 'barakuda' niti jednog trenutka nije iznosila više od jednog gola. Hrvatska je šest puta bila u prednosti, no Srbija je svaki put izjednačila. Koncem treće i početkom posljednje četvrtine Srbija je od rezultata 5-6 serijom 4-0 stigla do velika tri gola viška (9-6) i činilo se kako je pitanje pobjednika odlučeno.

Međutim, odabranici izbornika Ivice Tucka nisu se predavali i golovima Mare Jokovića (2) i Javiera Garcije uspjeli su izjednačiti na 9-9 tri i pol minute prije kraja. Srbija je potom povela 10-9 golom Ognjena Stojanovića, 74 sekundi prije kraja izjednačio je Loren Fatović, no Andrija Prlainović je ponovo vratio Srbiju u prednost. Kada su suci 37 sekundi prije kraja svirali prekršaj u napadu hrvatskim vaterpolistima priči je bio kraj.

Najefikasniji igrač u hrvatskim redovima bio je Joković sa četiri gola, Garcija ja zabio dva, a Josip Vrlić, Ivan Buljubašić, Loren Fatović  i Ante Vukičević po jedan gol. Kod Srbije najefikasniji su bili Ognjen Stojanović s tri, te Miloš Ćuk, Filip Filipović i Andrija Prlainović po dva gola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Utakmica je prošla bez ikakvih navijačkih incidenata. Štoviše, publika na Tašmajdanu je nakon intoniranja 'Lijepe naše' zapljeskala hrvatskim vaterpolistima.

U četvrtak Barakude igraju s Australijom

U drugom susretu iz skupine B Australija je pobijedila Kazahstan sa 14-5.

Nakon dva kola na ljestvici vodi Srbija sa šest bodova, Hrvatska i Australija imaju po tri boda, a na začelju je Kazahstan bez bodova.

U posljednjem 3. kola Hrvatsku u četvrtak u 15.00 sati očekuje susret protiv Australije, dok se u drugom susretu sastaju Srbija i Kazahstan.

U susretima 2. kola A skupine Mađarska je pobijedila Španjolsku sa 15-12 nakon izvođenja peteraca, dok je Japan bio bolji od Kanade 17-7. U posljednjem kolu A skupine u četvrtak se sastaju Mađarska i Japan, te Španjolska i Kanada.

Nakon dva kola vodi Španjolska sa četiri boda, Japan i Kanada imaju po tri boda, a Mađarska na začelju ima dva boda.

Sve reprezentacije će igrati u četvrtfinalu, a dvoboji po skupinama odredit će parove nokaut faze.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića