Obavijesti

Sport

Komentari 14

Hrvatska odlično otvorila Euro: Malo muke pa pomeli Nijemce!

Hrvatska odlično otvorila Euro: Malo muke pa pomeli Nijemce!
2

Prva četvrtina bila je mučenje, gubili smo 1-2 i nije slutilo na dobro, ali odmah u drugoj dionici Hrvatska je pokazala koliko je jaka pa do kraja mljela nemoćnu i nedoraslu joj Njemačku

VIDEO

Počelo je Europsko prvenstvo vaterpolista, a Hrvatska ga je otvorila onako kako se i očekuje od aspiranata na medalju i, zašto ne, naslov prvaka Europe: Hrvatska-Njemačka 17-9!

Pokretanje videa...

01:24

Vodili smo i sa 10 razlike, ali u prvoj četvrtini Barakude su svima u Hrvatskoj i (još više) izborniku lagano čupale živce. Šetao je Ivica Tucak uz rub bazena k'o da bi najradije uskočio unutra, možda ne da zaigra nego 'stisne pokoju iza ušiju' našim majstorima.

Trebalo nam je sedam minuta da uopće zabijemo prvi gol (Josip Vrlić), a na prvi predah smo otišli - u minusu, 1-2. Protiv momčadi za koju je 'njemački' Hrvat Mateo Ćuk rekao: 'Možemo li dobiti Hrvatsku? Pa za nas igraju policajac i kuhar'!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ali dobro su nam skuhali prvih osam minuta... Pa onda to plaćali u naredne 24. Stisnuli smo obranu, pustili ruku u napadu, počeli koncentrirano gađati iz daljine i - prednost je samo rasla.

Na polovici zadnje dionice imalo smo 16-6, velikih plus deset, a onda se (ajde, reći ćemo: logično) malo opustili. Tucak je rotirao maksimalno, svi su igrali, a Nijemci dobili šansu da bace malo šminke na konačni rezultat pa nakon pobjede u prvoj dođu do 4-4 u zadnjoj četvrtini.

Javi Garcia jedini nije zabio, ali se sa Nijemcima igrao asistirajući i žestokom obranom. Cijeli drugu i treću te pola zadnje četvrtine Njemačka je izgledala kao juniorski sastav (ulazno godište) koji sparira seniorima.

Po četvrtinama: 1-2, 6-2, 6-1 i 4-4. Pucački najraspoloženiji kod naših je bio Lovre Miloš s tri gola. Ante Vukičević, Andro Bušlje, Loren Fatović, Luka Bukić i Josip Vrlić zabili su po dva. Marko Bijač imao je deset, a pričuva Ivan Marcelić jednu obranu.

Kod Nijemaca: Marin Restović tri, a Ben Reibel i Maurice Jüngling po dva gola. U drugom susretu naše A skupine: Crna Gora-Slovačka 15-4.

I sutra će biti vaterpola, igraju naše reprezentativke. Dečkima je raspored u skupini ovakav: u četvrtak igraju sa Crnom Gorom od 20 i 30, a sa Slovacima će u bazen u subotu, od 16 sati.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

08:55
 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet