Obavijesti

Sport

Komentari 14

Barakude u bazenu siju strah: Zasad izgledamo zaista odlično

Barakude u bazenu siju strah: Zasad izgledamo zaista odlično
2

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u utorak će igrati četvrtfinale Europskog prvenstva, a protivnik će vjerojatno biti Crna Gora koja u osmini mora na Rumunjsku

VIDEO

Crna Gora je opasan protivnik, ali nema nas čime iznenaditi. Mi ih respektiramo, ali sve ovisi o nama, rekao nam je iz Barcelone Ivica Tucak, izbornik vaterpolista.

Hrvatska je u skupini dobila sve tri utakmice, osvojila je prvo mjesto i prije četvrtfinala ima tri dana odmora.

Četvrtfinale se igra u utorak, od 20.30 sati. Crna Gora, naravno, danas još mora pobijediti Rumunjsku, ali u to nitko ne sumnja. Crnogorci su aktualni osvajači Svjetske lige, no u utorak navečer ih čekaju svjetski prvaci.

- Imaju Aleksandra Ivovića i Mlađana Janovića, dva igrača svjetske klase, no ako odigramo kao protiv Grka, idemo u polufinale. To i nije bilo naše najbolje izdanje, mi možemo još puno bolje - poručio je Ivica Tucak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatska je u dijelu ždrijeba u kojem će u drugom četvrtfinalu vjerojatno igrati Srbija i Mađarska. Mađari u ovom trenutku ne izgledaju dobro, jako se muče, u skupini su bili daleko od prave forme i lako je moguće da će Hrvatska za novo veliko finale morati pobijediti Crnogorce i zatim velike rivale Srbe. Maro Joković je i na ovom prvenstvu važna karika “barakuda”, koje su toliko moćne da u bazenu siju strah i trepet.

- Zasad izgledamo odlično. Sjajno nam je tu u Barceloni. Ja sam tu često, osjećam se kao da sam doma - kaže nam iz Katalonije Maro Joković.

Najpoznatiji Hrvat u Barceloni je naš srebrni Ivan Rakitić.

- Nećemo mu zamjeriti ako ne dođe na vaterpolo, znamo da mu je potreban odmor nakon Rusije, ali ako dođe, bit ćemo jako sretni. Bilo bi lijepo da nas Raketa podrži s tribina - rekao je za kraj sjajni Dubrovčanin Maro.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu