Obavijesti

Sport

Komentari 197

El Clasico s puno prilika i samo dva gola: Remi Barce i Reala...

El Clasico s puno prilika i samo dva gola: Remi Barce i Reala...
6

U prvoj polufinalnoj utakmici španjolskog Kupa kralja, Barcelona i Real odigrali su neriješeno (1-1). Luka Modrić je igrao cijelu utakmicu, dok je Ivan Rakitić pogodio prečku i izašao iz igre u 63. minuti

VIDEO

U prvom susretu polufinala španjolskog Kupa Kralja Barcelona i Real Madrid su na Camp Nou odigrali 1-1, a uzvrat je 27. veljače na stadionu Santiago Bernabeu.

Real je s mnogo optimizma doputovao u Barcelonu nakon pet uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima. I gosti su poveli već u 6. minuti golom Lucasa VazquezaVinicius Junior je prošao po lijevoj strani i ubacio na drugu stativu do Karima Benzeme koji je odlično vratio loptu u sredinu, a Lucas Vazqueza zabio za vodstvo 'Kraljevskog kluba'.

Do kraja prvog dijela Barca je imala tri velike prilike za izjednačenje, ali je Keylor Navas sačuvao svoju mrežu. U 20. minuti Malcom je pobjegao Realovoj obrani, sjurio se prema Navasu, ali je Realov vratar obranio njegov udarac. U 32. minuti priliku je imao i Rakitić, ali je njegov udarac glavom završio u vratnici. Tri minute kasnije zaprijetio je i Luis Suarez, ali je Navas još jednom sjajno obranio.

U 58. minuti niti Navas nije mogao spasiti Real i Barca je golom Malcoma uspjela izjednačiti. Akciju je započeo Arthur uputivši dugačku loptu Albi, no Navas je bio brži i izbio je loptu do Coutinha koji je odmah pucao i pogodio vratnicu. No, lopta se odbila do Malcoma koji je zabio za 1-1.

U 63. minuti u igru je ušao i Lionel Messi za kojeg je do posljednjeg trenutka bilo upitno hoće li nastupiti. Argentinski majstor je u subotu protiv Valencije ozlijedio list i trenirao je po posebnom programu, no na koncu se uspio oporaviti barem za pola sata. Luka Modrić je odigrao cijeli susret za Real, baš kao i Ivan Rakitić za Barcu.

Bio je to drugi 'el clasico' ove sezone, u prvom derbiju Barcelona je u listopadu slavila sa 5-1. Ispred nas su još najmanje dva derbija. Uzvratni susret polufinala Kupa je 27. veljače na Santiago Bernabeu, a tri dana kasnije na istom stadionu će Real i Barca odmjeriti snage i u prvenstvu.

U drugom polufinalnom paru u četvrtak se sastaju Real Betis i Valencia, a uzvrat je 28. veljače na Mestalli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 197
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica