Obavijesti

Sport

Komentari 21

Barca demantira: Neymara ne želimo natrag na Camp Nou...

Barca demantira: Neymara ne želimo natrag na Camp Nou...
4

Ne želimo Neymara, niti smo ikada razgovarali s PSG-om o tome da ga dovedemo natrag na Camp Nou. Mi imamo poštovanja prema njima - rekao je potpredsjednik katalonskog giganta...

VIDEO

Najbolji nogometaš PSG-a, Neymar, definitivno se ovoga ljeta neće vratiti u Barcelonu, potvrdio je potpredsjednik katalonskog kluba Jordi Cardoner. Upravo on, prenosi Marca, smatra da je potez Neymarovog povratka na Camp Nou apsolutno nerealan.

- U ovom trenutku ne postoji "Slučaj Neymar", kao što je rekao predsjednik Bartomeu. Previše je to trenutno komplicirano, iako znamo da je Neymar rekao kako nije zadovoljan u Parizu i želi što prije riješiti situaciju - rekao je Cardoner za španjolske medije.

Potvrdio je i da Barcelona nije pričala sa Neymarom, usprkos brojnom pisanju medija širom Europe, poručuje čelnik Katalonaca.

Ligue 1 - Olympique de Marseille v Paris St Germain

- Postoji veliki respekt između klubova i ukoliko budemo htjeli transfer Neymara, pričat ćemo. Danas nije vrijeme, nema ništa od toga - zaključio je potpredsjednik.

Neymar je iz Barcelone, uz dosta pompe i nesuglasice sa klupskim čelnicima, prije dvije godine prešao u Pariz za nevjerojatnih 222 milijuna eura i "poremetio" transfer tržište jer su svim igračima naglo skočile cijene.

Samo dvije godine kasnije Neymar želi napustiti PSG, Barcelona je otpala kao opcija, a vjerojatno i Real Madrid koji je već uložio preko 300 milijuna eura ovoga ljeta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...