Obavijesti

Sport

Komentari 6

'Barca je bila nogometni san, možda me puste na trening...'

'Barca je bila nogometni san, možda me puste na trening...'
1

Život je pun uspona i padova. Naučio sam da sve što je loše treba ostaviti iza sebe, treba prihvatiti kritiku i da ego uvijek treba biti po strani. Ekipa je na prvom mjestu, rekao je Cindrić koji je potpisao četverogodišnji ugovor s Barcelonom

VIDEO

Luka Cindrić (25) je novi igrač Barcelone. Naš srednji vanjski je potpisao sa španjolskim velikanom ugovor na četiri godine, a klub ga je predstavio na svojim službenim stranicama. Dobrodošlicu su mu poželjeli porukom na hrvatskom jeziku.

- Mislio sam da je to nemoguće. Nakon prvog razgovora nisam mogao prestati razmišljati o tome. Svima je jasno kakve ambicije ima Barcelona, to se poklapa s mojim pogledom na rukomet. Istina je, zadnjih godina nisu bili prvaci Europe, ali možda im je baš falio igrač s ovih prostora. Sigurno će biti velikih očekivanja od mene, ali spreman sam na taj izazov i preuzeti odgovornost - rekao je Cindrić nakon potpisa u razgovoru za Balkan-Handball.

- Naučio sam da je život pun uspona i padova, naučio sam da ono sve što je loše treba što prije ostaviti iza sebe i to sa pozitivnim razmišljanjem i konstruktivnim gledanjem naprijed. Naučio sam da treba prihvatiti kritiku ma kakva god ona bila i da ego uvijek treba biti po strani, jer je momčad uvijek na prvom mjestu. Obitelj mi je dala najveću motivaciju za rad. I to je poruka za sve da nikad ne zaborave odakle su i tko im je najveća motivacija u životu - ispričao je Cindrić pa priznao da mu je Barcelona oduvijek bila san. Samo, sanjao je da će trčati nogometnim travnjacima u dresu katalonskog velikana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cindrić se nada treningu s nogometašima Barce

- Dok sam bio mali uvijek sam sanjao kako ću jednog dana igrati u Barceloni, doduše tad sam igrao nogomet, pa su misli bile na zelenom terenu. Možda ću imati mogućnosti odraditi trening s nogometašima. Mislim da to ne bi loše izgledalo - rekao je Cindra.

Istaknuo je i koliko je ponosan što je hrvatski reprezentativac.

- Ponosan sam na svaku utakmicu što sam igrao za reprezentaciju. Mislim da je to čast svakog sportaša da predstavlja svoju domovinu. Bilo je puno uspona i padova, ali najteža mi je bila završnica Svjetskog prvenstva u Francuskoj. Što se tiče pobjeda, bilo ih je puno, ali nećemo još podvlačiti crtu po tom pitanju, jer to vrijeme tek dolazi.

Cindrić je u Barcelonu stigao iz poljskog Kielcea s kojim je imao ugovor do 2021. godine. Nagađa se da ga je španjolski prvak platio oko dva milijuna eura. Luka je karijeru započeo u rodnom Ogulinu, igrao je u Senju i u Karlovcu, a 2014. godine je preselio u Makedoniju. Najprije je igrao za Metalurg, a zatim za Vardar s kojim je postao europski prvak 2017. godine. U Kielceu je proveo posljednju sezonu, osvojio je s klubom naslov prvaka i proglašen je najboljim igračem na svojoj poziciji u prvenstvu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub