Obavijesti

Sport

Komentari 154

Tko nije zabio gol - magarac! Barcelona Osasuni utrpala 7

Tko nije zabio gol - magarac! Barcelona Osasuni utrpala 7
1

Barcelona je danas ugostila posljednju momčad La Lige Osasunu, koja se već polako oprašta od elitnog društva. Messi, Gomes i Alcacer su dali po dva, a prvi gol od odlaska s Anfielda zabio je Javier Mascherano!

VIDEO

Barcelona je Osasuni zabila sedam golova na Camp Nou i tako bacila rukavicu Real Madridu. Susret 34. kola je završio rezultatom 7-1, a po dva gola zabili su Messi, Gomes i Alcacer. Da priredba bude potpuna pobrinuo se Javier Mascherano, kojem je naš Rakitić ustupio izvođenje penala, a Argentinac je pogodio pod prečku za svoj prvi gol od odlaska s Anfielda. Sjajne scene na Camp Nouu.

Ivan Rakitić upisao je dvije asistencije i sada je na četiri u sezoni, a odigrao je cijelu utakmicu. Hrvatski reprezentativac je danas bio vrlo dobar. Jedini gol za Osasunu zabio je Roberto Torres u 48. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO: Barca utrpala sedam Osasuni

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve je krenulo u 12. minuti kada je Lionel Messi imao svoj trenutak čarolije. Navijači su mu prije susreta razvili transparent u čast njegova 500. gola, koji je zabio protiv Reala, a on im je vratio briljantnim potezom. Presjekao je loptu i lobao golmana PSG-a Sirigua, koji je na posudbi u Osasuni.

U 30. minuti je sjajno pogodio Andre Gomes na asistenciju Ivana Rakitića i s 2-0 se otišlo na poluvrijeme. No, onda šok. Deset minuta nastavka pripalo je samo Osasuni, koja je uspjela smanjiti zaostatak sjajnim golom Roberta Torresa iz slobodnjaka, a onda skoro preko istog igrača šokirati Barcu i izjednačiti. To se nije dogodilo i od tog trenutka igrala je samo Barcelona.

U 57. opet Gomes, pa Messi u 61. na asistenciju Rakitića, zatim Paco Alcacer u 64. da bi u 67. minuti navijači Barcelone vidjeli nešto što do tada nisu imali prilike vidjeti. Javier Mascherano je zabio u dresu Barcelone.

Ivan Rakitić mu je prepustio penal, a Argentinac ju je objeručke privatio. Stavio je loptu na bijelu točku, zaletio se i rasporio mrežu Siriguova gola. Udarac je išao po samu prečku, a Mascherano je proslavio svoj prvi gol u crveno-plavom dresu. Bio je to ujedno i 500. gol Barcelone pod Luisom Enriqueom.

Barcelona je ovom pobjedom stigla do 101. gola u La Ligi ove sezone i može računati na gol razliku ako će biti potrebna za određivanje prvaka na kraju sezone.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 154
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi