Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Barcini navijači kamenovali autobus s Realovim igračima

None Foto: AFP

Ništa nije upućivalo na izgrede kad su Realovci sletjeli na aerodrom u Barceloni gdje su ih dočekali vlastiti navijači. Pred hotelom kamenovali su ih radikalne skupine

Kao uvijek bit ćemo uljudni i puni poštovanja prema gostima. Vjerujem da će naši navijači biti pristojni prema Joseu Mourinhu tijekom utakmice, rekao je predsjednik Barcelone Sandro Rosell ususret velikom derbiju u kojem Katalonci u ponedjeljak dočekuju Real Madrid.

No, unatoč pozivu na kulturno ponašanje, Barcelonini navijači priredili su pravi divljački ispad pred hotelom Juan Carlos. Najzagriženiji navijači kamenovali su autobus Reala u kojem su bili nogometaši i stručni stožer.

Nasreću nitko od igrača nije ozlijeđen, a kamen je razbio staklo na mjestu gdje su sjedili Raul Albiol i Alvaro. Arbeloa. Doduše lakše je stradao djelatnik klupskog osiguranja koji je dobio kamenjem u glavu i leđa.

Komentari (24)
  • Toliko o navijačima Barcelone!! Sramota!!

    29. 11. 2010,   00:10
  • Svugdje ima takvih kretena, svaki klub mora imat i takve navijače...vidim da su jassruss i iljoo vjerojatno navijači Reala pa ću se osvrnut na "pamet" njihovih navijača sad kad je Real igrao protiv Ajaxa pa su mozgovi mislili u avion unjeti metalne šipke...

    29. 11. 2010,   00:25
  • seljacine katalonske.

    29. 11. 2010,   05:20