Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Barić: Jesam li vam već rekao, Austria je bolja od Dinama...

None Foto: Anto Magzan/PIXSELL

U Europi vam ‘prolazi’ jedino presing, a Dinamo bih preuzeo jedino kad bi sam slagao momčad, ali to je nemoguće, rekao je bivši izbornik Hrvatske Otto Barić

Prihvatio bih posao u Dinamu, ali samo pod jednim uvjetom. Da sam slažem momčad, ali nisam siguran da je to moguće, rekao je nekadašnji trener Dinama Otto Barić.

Samo su Herr Otto i Cico Kranjčar upozoravali na snagu ove Austrije. Cijela hrvatska javnost, uključujući Dinamove igrače i sad već bivšeg trenera, bila je uvjerena kako će se Dinamo poigrati sa “slabašnim” Bečanima.

- Ova je momčad Austrije na okupu već dvije godine. Uigrani su i momčadski su bolji od Dinama. ‘Modri’ svake godine promijene pet, šest igrača - tvrdi Barić.

No ove sezone ipak su malo pretjerali. Promijenili su cijelu momčad! Prošle sezone protiv Ludogoreca igrali su Kelava, Vrsaljko, Vida, Tonel, Ibanez, Badelj, Calello, Rukavina, Sammir, Beqiraj i Kovačić, a trener je bio Ante Čačić. Protiv Austrije novi trener i novih 11 imena. Sammir i Rukavina, koji su igrali protiv Ludogorca, ušli su u nastavku. Kako bi izbacili Austriju, Barić smatra da im je potrebna i nova igra.

- U Europi vam ‘prolazi’ jedino presing.

Komentari (63)
  • Otto ne kenjaj, DInamo je bolji od Austrie, samo što bi Kruno ispao protiv njih i da vodi Real

    23. 8. 2013,   10:54
  • Otto ne kenjaj,ne može me nitko uvjeriti da dinamo nije bio bolji do crvenog što je i normalno,a ona dva pacerska gola što su skrivili zelenika i pivarić su smiješna i po čemu je onda ta atomska austrija bolja.ma smiješni ste dinamo ako uđe samodopadno u meč u beču pobjeda i prolazak je zagarantiran.

    23. 8. 2013,   11:19
  • Dinamo ima bolje invidualce ali Austria je uigranija, pa svaki tim koji se nije mjenjao kroz 2-3 godine ima uigranost, pa pogledajte malo ovaj Kaz Sahtar !! Ne mozete vi mjenjati svake godine novu momcad i ocekivati cuda !! Dinamu treba adekvatan trener i momcad koja ne mjenja svoje prvotimce 2 godine !! Pazite ovu godinu Rijeku, ako ostanu svi na okupu kroz 2 godine, iduce sezone bih vec mogla pobrkati racune Dinamu i osvojiti hnl !!

    23. 8. 2013,   11:47