Obavijesti

Sport

Komentari 74

Barić: Niko, kreni s Olićem, Kramarićem i Mandžukićem

Barić: Niko, kreni s Olićem, Kramarićem i Mandžukićem
5

Kramarić i Mandžukić igrali bi mi u vrhu napada, a Olića bih stavio na lijevu stranu. Neka ih Niko Kovač napadne, ne treba se bojati, kaže bivši izbornik Otto Barić...

VIDEO

Hrvatska je ovog časa puno bolja od Bugarske. Niko Kovač pozvao je sve najbolje reprezentativce za ovu akciju, nadam se da će od najboljih sastaviti i momčad za Sofiju, rekao je Otto Barić.

Andrej Kramarić posebno mu je drag u zadnje vrijeme.

- Pratim njega već dugo i mislim da bi trebao imati mjesta u momčadi protiv Bugarske. On ne samo da je pravi golgeter, on je pravi igrač - rekao je Barić i dodao:

- Kramarić i Mandžukić igrali bi mi u vrhu napada, a Olića bih stavio na lijevu stranu. Neka ih Niko Kovač napadne, ne treba se bojati. Želim mu puno sreće u Sofiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Pixsell

Ivica Olić osigurao je u Barićevu mandatu dodatne kvalifkacije za Euro u Portugalu 2004. godine. Napadač Wolfsburga ušao je na Maksimiru protiv Bugara u 46. minuti umjesto Darija Srne i tri minute kasnije zabio za pobjedu 1-0.

- Olić je još i danas jedan od najvažnijih igrača Wolfsburga, zabija i vuče klub u Bundesligi. Na visokoj razini igra dugo i još može pomoći - rekao je bivši izbornik.

Na startu kvalifikacija u pobjedi protiv Malte Olić je dobio samo 11 minuta, ušao je umjesto Marija Mandžukića. To mu je bila 97. utakmica za reprezentaciju i nije se žalio na tretman, odnosno na malu minutažu.

- To smo sve dogovorili prije nastupa, nema nikakvih problema. Nisam ljutit na izbornika i nisam nezadovoljan minutažom - rekao je Olić.

Ima 35 godina, ne misli se oprostiti i trebao bi biti jedan od važnijih Kovačevih ljudi na putu prema Euru u Francuskoj 2016. godine.

- Da, imam 35 godina, ali na testiranjima sam još među najboljima i tu sam dok mogu pomoći. U ovim godinama neću doći u reprezentaciju klatiti se - rekao je Wolfsburgov napadač.

Njegova zamjena već je tu, a ako Kovač posluša Barića, Kramarić i Olić mogli bi se naći na terenu od početka.

Rijekin napadač igra sezonu života, no najvažnije za njega je što ga izbornik poštuje i vidi kao igrača za prvih 11.

- Sretan sam što sam uopće na popisu, moram što dulje uživati u ovim reprezentativnim trenucima. Ne znam hoću li igrati, to je na izborniku, a to nije problem jer je konkurencija sastavni dio nogometa - rekao je Kramarić i nastavio:

- Od malena sam naučen na pobjede, tako ćemo se postaviti i u Sofiji. Bugari su odlična momčad, a na stadionu Vasil Levski bit će uzavrela atmosfera. Nema veze, pripremit ćemo se mi dobro na sve to.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub