Obavijesti

Sport

Komentari 4

Barišić i dalje briljira: Spasio je Rangerse novom asistencijom

Barišić i dalje briljira: Spasio je Rangerse novom asistencijom
2

Nogometaši Glasgow Rangersa odigrali su neodlučeno s Villarrealom u gostima (2-2), a spasio ih je bivši Osijekov ograč Borna Barišić novom asistencijom u 76. minuti...

VIDEO

Lucas Ocampos je doveo OM do vodstva već u trećoj minuti, međutim na otvaranju drugog dijela izjednačio je Lucas Torro nakon ubačaja iz kornera.

Šest minuta kasnije gosti su ostali s igračem manje nakon što je Jetro Willesm pocrvenio zbog oštrog prekršaja nad Dimitrijem Payetom. Činilo se kako će Marseille iskoristiti igrača više, no pogodak su postigli gosti, a junak je postao Luka Jović svladavši Yohanna Pelea u 89. minuti.

Duje Ćaleta Car je odigrao cijeli susret za OM, dok Ante Rebić zbog ozljede nije nastupio za njemački sastav.

U drugom susretu iz ove skupine Lazio je pobijedio Apollon Limassol sa 2-1 Talijanski sastav je poveo u 14. minuti golom Luisa Albertoa nakon sjajne asistencije petom Caiceda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Fantastični Dinamo pregazio Fenerbahče u rapsodiji od igre!
Fantastični Dinamo pregazio Fenerbahče u rapsodiji od igre!

Na 2-0 je povisio Ciro Immobile iz kaznenog udarca u 84. minuti kojeg je izborio najbolji igrač utakmice Caicedo. U posljednjim trenucima susreta smanjio je Emilio ZelayaMilan Badelj je za Lazio igrao do 61. minute, dok je Anton Maglica u gostujućim redovima igrao prvo poluvrijeme.

Villarreal Rangers su u susretu skupine G odigrali sjajnu utakmicu sa četiri gola. Domaćin je vodio 1-0 i 2-1, ali su Škoti iščupali bod. 

Španjolci su poveli već u 45. sekundi utakmice lijepim golom Carlosa Bacce sa 20-tak metara. Bio je to prvi udarac na utakmici i odmah gol. Rangers je izjednačio u 67. minuti preko Scotta Arfielda.

Međutim, radost gostiju kratko je trajala i 'Žuta odmornica' je samo dvije minute kasnije stigla do novog vodstva, a strijelac je bio Gerard Moreno. Škoti se nisu predavali i Kyle Lafferty je izjednačio u 76. minuti na asistenciju Borne Barišića

Video Barišićeve asistencije pogledajte >>>OVDJE<<<.

Barišić je igrao do 85. minute, dok Nikola Katić nije nastupio za Rangers.

U drugom susretu iz ove skupine Rapid je u Beču pobijedio moskovski Spartak sa 2-0. Domaćin je poveo u 50. minuti autogolom Artema Timofejeva

Merd Muldur je pucao glavom nakon ubačaja iz kornera, Aleksandar Maksimenko je obranio njegov udarac, ali je odbio loptu u Timofejeva od kojeg se odbila u gol. Na 2-0 je povisio Thomas Murg u 68. minuti. Mateo Barać je odigrao cijeli susret za Rapid, Manuel Martić je ušao u igru u 85. minuti, dok Ivan Močinić nije nastupio.

Bešiktaš je na otvaranju skupine I pobijedio Sarpsborg 08 sa 3-1. Turci su Norvežne, koji su izbacili Rijeku, slomili u drugom dijelu golovima Ryana Babela (51), Enza Roca (69) i Jermaina Lensa (82). Kristoffer Zachariassen je smanjio u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Domagoj Vida nije nastupio za Bešiktaš. U drugom susretu Genk je pobijedio Malmo 2-0.

Šansa za Dinamo: Fenerbahče odmara četvoricu za Bešiktaš?!
Šansa za Dinamo: Fenerbahče odmara četvoricu za Bešiktaš?!

U skupini K Dynamo Kijev Astana su odigrali 2-2 nakon što su gosti izjednačili u petoj minuti sudačke nadoknade. Strijelci za Dynamo bili su Viktor Cigankov (11) i Denis Garmaš (45+2), a za goste Marin Aničić (21) i Kristoffer Zachariassen (90+5).

Josip Pivarić je igrao cijeli susret za domaćine, dok je Marin Tomasov za Astanu igrao od 88. minute. U drugom susretu Rennes je pobijedio Jablonec sa 2-1.

U skupini L Chelsea je na gostovanju u Solunu pobijedio PAOK 1-0, a pogodak odluke zabio je Willian u sedmoj minuti. Mateo Kovačić nije nastupio za 'Bluese'. U drugom susretu BATE Borisov je u Budimpešti pobijedio MOL Vidi sa 2-0.

U skupini J pobjede su ostvarili Sevilla i Krasnodar. Sevilla je deklasirala Standard sa 5-1, dok je Krasnodar na gostovanju u Turskoj pobijedio Akhisarspor 1-0.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener