Obavijesti

Sport

Komentari 15

Barišić je želja Rome! Gerrard potvrdio: Da, već dugo ga love

Barišić je želja Rome! Gerrard potvrdio: Da, već dugo ga love
1

Hrvatski reprezentativac vrlo je blizu prelaska iz Glasgowa u Rim. Trener Rangersa Steven Gerrard potvrdio je interes Talijana: Barišić je najbolji hrvatski lijevi bek, Roma ga već duže lovi

VIDEO

Domino efekt ljetnih promjena na klupama u Serie A, ozljeda u talijanskim klubovima i promjenama sustava u kojima igraju vrlo bi brzo mogao donijeti... Prelazak našeg Borne Barišića (27) iz Rangersa u Romu!

Pokretanje videa...

Borna Barišić 02:37

Romin ofenzivni vezni Nicolo Zaniolo doživio je tešku ozljedu, otišli su mu križni ligamenti i dugo će biti van travnjaka. Mateo Politano bio je nezamjenjiv u Interu kod Spallettija, ali u Conteovih 3-5-2 pričuva je ne samo Lautaru i Lukakuu nego i tinejdžeru Espositu te oporavljenome Sanchezu.

Roma hoće Politana kao zamjenu za Zaniola, Inter hoće još jednog lijevog bočnog, a sviđa im se Romin Leonardo Spinazzola kojem je dojadilo da bude samo alternacija Saši Kolarovu.

Razmjena Politano za Spinazzolu već se uveliko dogovara, a kad se dovrši Roma će... Ostati bez lijevog bočnog koji bi uskoro trebao naslijediti već vremešnog Kolarova i - tu u priču ulazi Barišić. On je odabrani Romin lijevi bočni budućnosti!

Scottish Premiership - Celtic v Rangers

- Da. Istina je i nije ni čudo da je istina. Pa Barišić je najbolji hrvatski lijevi bek, a Roma ne da ga sada lovi nego ga prati i želi već duže vrijeme! Naravno, dečko je pod ugovorom sa nama i mi želimo da ostane u Glasgowu. U stalnom smo kontaktu s njegovim menadžerom i čekamo rasplet - kaže trener Rangersa i legenda Liverpoola, Steven Gerrard, za Daily Record.

A menadžer kojeg je spomenuo, Ives Čakarun, kombinaciju o prelasku iz Škotske u Italiju kratko je prokomentirao za Roma Press:

- Ne mogu vam još reći ništa konkretno, ali... Sačekajmo pa ćemo vidjeti - rekao je Čakarun.

Scottish Premiership - Celtic v Rangers

Ode li Spinazzola u Inter: Roma će bez zadrške krenuti po Barišića. Rangersi su ga Osijeku prije godinu i pol platili 2,5 milijuna eura, a ugovor za škotski klub veže ga do 2022.

Talijani mu trenutačnu tržišnu vrijednost procjenjuju na 5 milijuna eura te ističu kako u Glasgowu sjajno asistira i stasava u standardnog hrvatskog reprezentativca.

Roma bi ga za početak posudila sa pravom prvokupa, ali to su nijanse jer, kako tvrdi Gazzetta dello Sport: Gerrard je već kapitulirao i zna da će uskoro - ostati bez Barišića!

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

08:55
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka