Obavijesti

Sport

Komentari 65

Barišić: Soudaniju je na stolu milijun €, ali traže ga Kinezi

Barišić: Soudaniju je na stolu milijun €, ali traže ga Kinezi
8

S ALŽIRCEM PO NASLOV Soudani želi u ligu 'petice', ponudu ima iz Engleske, tu je i izdašna ponuda iz Kine, ali vjerujem da će ostati, rekao je predsjednik Dinama Mirko Barišić

VIDEO

El Soudani s Dinamom ima ugovor do lipnja ove godine. Čelnici zagrebačkoga kluba već mu mjesecima nude novi, poboljšani. Prema novom ugovoru, Alžirac bi godišnje za naše pojmove zarađivao astronomskih milijun eura.

- Ta mu ponuda i dalje stoji na stolu. Čeka ga milijun eura - kaže nam predsjednik Dinama Mirko Barišić.

Žele ga Englezi i Kinezi

Soudani dolazi na početak priprema i u Dinamu vjeruju da će ga na kraju ipak uspjeti “slomiti”.

- On želi ići u neku od liga ‘petice’. Ponudu ima iz Engleske, a tu je i izdašna ponuda iz Kine - rekao nam je predsjednik Barišić, koji je svejedno optimist.

- Vjerujem da ćemo se na kraju dogovoriti. Soudani će i dalje biti naš igrač - uvjerava Barišić.

S deset je golova Alžirac najbolji strijelac prvog dijela sezone.

Bez ikakve je sumnje jedan od najboljih stranaca koji su u posljednjih 20-ak godina nosili dres “modrih”. Njegov bi odlazak bio veliki hendikep u nastavku borbe protiv Rijeke za naslov prvaka.

Trebaju nam pojačanja

- S njim u momčadi uzet ćemo naslov. Apsolutno sam uvjeren u titulu - odrješit je Dinamov predsjednik, koji se osvrnuo i na eventualne odlaske Sigalija i Henriqueza.

- Tu je zasad status quo. Nema nikakvih novosti. Pa prijezalni rok je tek počeo. Vidjet ćemo što će se događati. Situaciju s njima dvojicom ne mogu previše komentirati. Nama su pojačanja potrebna, ali ćemo se osloniti i na vlastiti kadar - kaže Barišić.

Maksimir je već napustio Jonas. Brazilski veznjak nije zadovoljio i Dinamo je odlučio da neće otkupiti njegov ugovor. Vratio se Jonas doma, igrat će za Coritibu.

Dinamo je najviše oštećen u prvom dijelu sezone

- Na kraju smo ipak odlučili da nećemo otkupiti njegov ugovor jer nam nije više bio potreban u ovom trenutku. Vidjet ćemo kako će se razvijati situacija s Ademijem. Nadamo se preokretu. Ako ga ipak ne bude, znat ćemo pravodobno reaigrati - rekao je Mirko Barišić.

- Analize su pokazale da je Dinamo najvise oštećen u prvome dijelu sezone. U drugom ćemo dijelu sezone igrati i izgledati puno bolje - rekao je Barišić.

O Ivajlu Petevu je imao samo riječi hvale.

- On je odličan trener. Njegov je dolazak pun pogodak. Čuli smo se na doček Nove godine. Cijenim ga i kao trenera i kao čovjeka. S njim ćemo ispuniti naše ciljeve - dodaje predsjednik.

Privatizacija je zapela

Privatizacija je dugo bila glavna tema u Dinamu, o tome su mnogi pisali, najavljivali je na sva zvona.

- Sve još stoji, zapelo je u ministarstvu. Nije do nas, vidjet ćemo kako će se to razvijati. Sad je sve na Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta - završio je predsjednik “modrih”.

Ako njega pitate, za njega dvojbe nema. Rijeka će posustati i on će kao predsjednik Dinamo ponovno voditi u pohod na ulazak u Ligu prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica