Obavijesti

Sport

Komentari 214

Baruto iz Dubrave: Vrijeđaju i Cro Copa, kako ne bi i mene...

Baruto iz Dubrave: Vrijeđaju i  Cro Copa, kako ne bi i mene...
12

Nitko se nije htio boriti protiv Jasmina Mayera (18). U zadnji čas upao je Slaven Mustav zvani Bosanac. Nije dugo izdržao. Jasmin je MMA borac, ima 160 kilograma. Na zlobne komentare se ne obazire

VIDEO

Bilo je malo nervoze, ali brzo me prošlo. Ma, bio sam spreman odraditi i dio borbe na parteru. Prvak sam Hrvatske u cage grapplingu, rekao nam je Jasmin Mayer (18), dok je u isto vrijeme dizao utege u dvorani Ban Team u Dubravi.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:14

Jasmin je u debiju u MMA svijetu na novogodišnjoj priredbi NFC-a u Green Gold klubu pobijedio Slavena Mustava zvanog "Bosanac". Hrvatski Baruto impresivnom predstavom oduševio je navijače već u prvom profesionalnom nastupu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čekao ga je 120 kila težak hrvač, ali Jasmin je to riješio bez problema.

VIDEO: DEBITIRAO STRAŠNIM NOKAUTOM

Slaven "Bosanac" Mustav vs Jasmin "T-Rex Baruto" Mayer

Posted by NFC - Nokaut Fighting Championship on 31. prosinca 2016

Sjajan je parteraš

- Njegov protivnik nije imao šanse. Imali smo dosta problema jer nitko nije htio prihvatiti borbu. Među njima je i nekoliko poznatih boraca, ali neću o imenima, nije korektno. Da su završili na parteru, to bi bio još lakši posao za Jasmina. Sjajan je parteraš i za svoju kilažu iznimno je brz - kaže trener i prvi čovjek kluba Bernard Ban.

- Ma, nisam se uopće brinuo. Više sam se brinuo za onog drugog - dodao je trener Bernard, kojem na trening u podrum u zagrebačkoj Dubravi dolaze i djevojčice. 

- Najmlađa ima pet godina. Naravno, s njom ne radimo udarce, već samo trening i bazu hrvanja. Da nauči nekakve osnove. Dolaze nam i roditelji s djecom. Evo, imamo jednog dečka koji je počeo u 30-im godinama i sad se profesionalno takmiči - rekao nam je trener i voditelj Ban Teama, koji se ne žali na uvjete u kojima trenira.

- Ma, navikli smo na to. To je naš podrum i ne očekujemo da nam netko pomaže. 

Bio je hrvatski reprezentativac u bejzbolu

Hrvatski Baruto, kako su prozvali Jasmina, puno je bolji boksač od onog estonskog.

Razornim krošeom poslao je protivnika na pod i završio ga udarcima.

- Tražio je da mu dam priliku kad malo nauči boksati, ali tko zna u kojoj ću ja dotad biti organizaciji. No svaka mu čast. Prihvatio je borbu u zadnji čas i pokazao da je pravi čovjek - dodao je T-Rex iz Dubrave.

Jasmin je počeo trenirati s devet godina.

- Kad je prvi put došao na trening imao sam što vidjeti. Klinac od 9 godina i 95 kila. Dobiva 10 kila godišnje jer ima pojačan hormon rasta. Ma nisam se uopće bojao za njegov prvi nastup. Znao sam što može - kaže trener Ban.

Jasminova ljubav bio je i bejzbol. Čak je bio i na Svjetskom juniorskom prvenstvu s Hrvatskom. Neko je vrijeme paralelno trenirao bejzbol i MMA, ali ljubav prema borilačkim sportovima ipak je prevagnula.

Vrijeđaju legende kao što je Mirko, kako ne bi i mene

Jasmin je već počeo pripreme za sljedeću borbu, ali još ne zna kad bi mogao opet u kavez. Na zlobne komentare se ne osvrće previše.

- Vrijeđaju legende kao što je Mirko, pa kako ne bi i mene?! Takvima koji tvrde da bi me lako pobijedili poručujem da slobodno dođu u dvoranu i malo spariraju sa mnom pa neka vide - dodao je.

Završio je srednju pekarsku školu, iz skromne je zagrebačke obitelji...

- Bilo mu je: ili ovo ili ulica! Skroman je i pošten momak i trening mu je sve. Ma tako je sa svima njima. Sve su to dobri dečki iz skromnih obitelji. Strah me samo da nisu previše na ulici - rekao je Bernard Ban i dodao:

- Nećemo se žuriti sa sljedećom borbom, on je još dijete i roditelji se slažu s tim...

Kod mame i tate nije bilo straha.

- Sine, znam da ćeš ga pobijediti - rekla mu je majka prije borbe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 214
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka