Obavijesti

Sport

Komentari 4

Bayern je u prvoj utakmici osigurao četvrtfinale LP-a

Bayern je u prvoj utakmici osigurao četvrtfinale LP-a
6

Drugog dana osmine finala nogometne Lige prvaka jedino slavlje domaćina vidjeli smo u Londonu gdje je Chelsea pobijedio Juventus 1-0

VIDEO

Na četiri utakmice drugoga dana osmine finala LIge prvaka navijači su mogli vidjeti devet golova, dva gola više no prethodnog dana.
Najraspucaniji strijelci bili su u Lisabonu, no navijači Sportinga nikako ne mogu biti sretni. Njemački Bayern njihovoj je momčadi zabio čak četiri gola, a nije primio niti jedan. Za Bayern su redom zabijali Ribery i Toni po dva te Klose jedan. U prvih 45 minuta Bayern je zabio samo jedan, no u drugom dijelu Nijemci su odigrali savršeno i portugalskoj momčadi zabili su čak četiri gola. Bavarci su jedini sigurni za četvrtfinale, a s ovakvim napadom mogu daleko.
Chelsea je u Londonu pobijedio Juventus 1-0 lijepim golom Didiera Drogbe u 12. minuti. Kalou je napadača 'bluesa' odlično gurnuo u for i Drogba je već na samom početku zabio odlučujući gol.
- Odlično smo krenuli u utakmicu, puno prijetili. Zabili smo jedan gol, no mislim da smo trebali zabiti čak i više u tom otvaranju susreta. Nisam zadovoljan zadnjim dijelom utakmice. Nismo kontrolirali igru, a morali smo - rekao je Hiddink nakon utakmice.
U po imenima najmanje atraktivnoj utakmici osmine finala gledatelji su vidjeli dva gola. Panathinaikos je na gostovanju kod Villarreala poveo prekrasnim golom Karagounisa nakon jednog sata igre. Izjednačio je Rossi iz penala osam minuta kasnije. Od našeg dvojca u grčkoj momčadi Galinović je branio svih 90 minuta, a Ante Rukavina je ostao na klupi. Gol grčke momčadi daje im veliku nadu za uzvrat jer teško da pred svojim navijačima u Ateni mogu izgubiti. Ipak, Villarreal igra odlično u gostima pa ne bi trebalo čuditi ni prođu li Španjolci dalje.
U poslastici dana Liverpool je na gostovanju kod Reala u Madridu pobijedio 1-0 golom Benayouna u 82. minuti utakmice. Iako je Liverpool igrao bez kapetana Gerrarda, koji je ušao tek u 89. minuti, a Torresa smo primjetili tek u 56. minuti dok je dobio žuti karton, bili su prejaki za razvikani madridski stroj. Real na Anfield za dva tjedna dolazi po spas sezone. Primeru su, čini se, već izgubili, a nakon poraza od Liverpoola niti Liga prvaka im nije nadohvat ruke.
- Zadovoljan sam kako smo se branili, pokušali smo prijetiti i u napadu. Htjeli smo zabiti i na kraju smo uspjeli. Ovaj gol puno nam znači. Velik rezultat prije povratka u Englesku - rekao je Benitez.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica