Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bayernovi klinci oduševljeni su Poljudom: Slavili svaki gol Bilih

None Foto: Screenshot/Dalmatinski portal

Turnir mlađih dobnih kategorija 'Prvi koraci' okupio je rekordne 124 momčadi, a igrao se u Splitu, Dugopolju, Klisu i Trogiru. Sudjelovali su i top klubovi Europe poput Bayerna čiji su klinci gledali Jadranski derbi

Tooooooooooooor, toooooooooor, derali su se klinci iz omladinskog pogona Bayerna. Tor, dakako, na njemačkom znači gol, a Bayernovi dječaci nisu slavili svoje golove, već su oduševljeno navijali za svaki gol Hajduka protiv Rijeke u 4-0 pobjedi.

Na utakmici su bili i dječaci iz PSV-a, Perugie, Rome, a stigli su na poziv Hajduka te su navijanjem za 'majstore s mora' znali uzvratiti za gostoprimstvo splitskog kluba.

Pogledajte video:

Imali su gosti iz Njemačke što i vidjeti jer je to bila najbolja Hajdukova utakmica ove sezone. Možda neki od njih u budućnosti dospiju i do njemačke reprezentacije, a svoje uzore pronađu upravo u nekim igračima 'bilih'. 

'PRVI KORACI' Dječja senzacija: Mali Zadrani pobijedili klince iz Bayerna...

Foto: Facebook/Prvi koraci Foto: Facebook/Prvi koraci Foto: Facebook/Prvi koraci

Inače, Bayernovi klinci sudjelovali su u 15. po redu turniru 'Prvi koraci' za mlađe dobne kategorije. Turnir se igrao u Klisu, Trogiru, Dugopolju i Splitu, a okupio je 124 momčadi iz pet uzrasnih kategorija. Organizator je kao i svih ovih godina Škola nogometa Adriatic, odnosno njen predsjednik Franko Bogdan. Hajduk je bio najuspješnija momčad turnira s četiri prva mjesta i jednim finalom.

Komentari (14)
  • Šteta jedino šta nije bilo koreografije, vjerojatno bi bia doživljaj još veći...

    22. 4. 2019,   11:47
  • Hajduku nisu ni ime zapamtili? Daj trolu nešto uvjerljivije............

    22. 4. 2019,   20:15
  • A bayern po meni ima jedne od najboljih i najvećih navijača samo što su na poljudu vidjeli baklje koje u normalnom svijetu su zabranjene i to je to uglavnom nemojte misliti da san sad jedan od ljubomornih dinamovaca dapače iz splita sam nego sam objektivan

    22. 4. 2019,   13:27