Obavijesti

Sport

Komentari 17

Beckham želi Modrića! Luka sljedeće sezone seli u Miami?

Beckham želi Modrića! Luka sljedeće sezone seli u Miami?
1

Modrić je ove sezone za Real Madrid odigrao svega 488 minuta od mogućih 1.144 na što su utjecale dvije ozljede, no trener Zinedine Zidane je rekao prošli tjedan kako će „Luka biti važan i ove sezone“...

VIDEO

Novi klub američke nogometne lige Inter Miami zainteresiran je za dovođenje kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića, rekao je direktor španjolskog portala Okdiario gostujući u utorak navečer u jednom nogometnom talk-showu. 

Pokretanje videa...

03:55

- Riječ je o Luki Modriću. Jedna od njegovih mogućih destinacija bio bi prekrasan grad koji se zove Miami. Pristupio mu je jedan od vlasnika Inter Miamija te ga želi odvesti ondje da odigra svoje posljednje godine karijere. Real Madrid bi ga pustio da ode jer će nakon ljeta imati 35 godina - izjavio je Eduardo Inda, direktor Okdiaria, sudjelujući u nogometnom progamu "El Chiringuito" na privatnoj televiziji u Španjolskoj.

Inter Miami i Real Madrid do objave ove vijesti nisu odgovorili na upit. Modrić, 34-godišnji vezni igrač, nije bio dostupan za komentar.

Njemu iduće ljeto istječe ugovor s Real Madridom no klupski dužnosnici su prošle sezone rekli kako u ugovoru ima klauzulu prema kojoj se suradnja automatski produžuje za godinu dana, do ljeta 2021. godine, jer je osvojio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta u 2018.

Real Madrid, međutim, još uvijek nije službeno izvijestio o tom produženju. Ne dođe li do produženja za šest i pol mjeseci postat će slobodan igrač.

Modrić je s Real Madridom osvojio 15 trofeja, od čega četiri Lige prvaka, od kada je došao u klub 2012. godine. Trenutačno je najstariji igrač u svlačionici „Kraljevskog kluba“ a više puta je rekao kako želi ondje ostati što duže te završiti karijeru u Madridu.

Prijašnjih sezona uprava se nije trudila zadržati najstarije igrače pa je u ljeto 2018. godine prodala Juventusu svog najboljeg strijelca, tada 33-godišnjeg Cristiana Ronalda.

Modrić je u utorak u Monacu primio nagradu „Golden Foot“, koju dodjeljuje jedna kompanija za zastupanje nogometaša, kao priznanje nogometašima starijim od 28 godina, a koji i dalje održavaju uspješnu karijeru.

Modrić je ove sezone za Real Madrid odigrao svega 488 minuta od mogućih 1.144 na što su utjecale dvije ozljede, no trener Zinedine Zidane je rekao prošli tjedan kako će „Luka biti važan i ove sezone“.

U posljednjoj utakmici protiv Eibara dao mu je 90 minuta, a Real Madrid je pobijedio s 4-0 na tom gostovanju u Baskiji. Mediji u Španjolskoj ocijenili da je to bila možda i najbolja Modrićeva utakmica ove sezone u bijelom dresu, u trenutku kada na sredini terena sve veću priliku dobiva 21-godišnji Federico Valverde.

Zidane se svojedobno kao vezni igrač umirovio upravo u 34. godini u Real Madridu. Posljednje tri sezone mu je bivši suigrač ondje bio David Beckham, jedan od vlasnika Inter Miamija i predsjednik nogometnih operacija. Petorica partnera, među kojima Jorge Mas, Marcelo Claure, Jose Mas i Masayoshi Son, udarila su prije 11 mjeseci temelje tog novog kluba s Floride.

Soccer - David Beckham Retires

Inter Miami će u ožujku debitirati u MLS-u, prvoj nogometnoj ligi Sjedinjenih Država, pa traži iskusne igrače s iskustvom igranja u Europi. Mediji nagađaju o interesu za 32-godišnjeg urugvajskog napadača Edinsona Cavanija, člana Paris SG-a.

Inter Miami je u siječnju 2019., u isto vrijeme kada je objavio priopćenje o nastanku i ambicijama, doveo Nikolu „Niki“ Budalića na jednu od izvršnih funkcija.

La Liga Santander - Real Madrid v Leganes

Rođen u Kanadi, taj 41-godišnji bivši nogometaš srpskih korijena, ima iskustva u prvoj američkoj ligi jer je bio trener Orlando Citya pa se u Miamiju nadaju da će im pomoći u razvoju kluba. Od 2006. do 2010. je igrao u kanadskoj ligi za Serbian White Eagles (Srpski bijele orlovi) najžešće rivale hrvatske Croatia Toronto.

Budalić nije bio dostupan za komentar kao niti 53-godišnji Vlado Lemić, nekadašnji srpski nogometaš i zastupnik Luke Modrića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica