Obavijesti

Sport

Komentari 0

Belgijci uhitili i Makedonca koji je menadžer Ivanu Santiniju...

Belgijci uhitili i Makedonca koji je menadžer Ivanu Santiniju...
1

Makedonac je deveti uhićeni u akciji 'Čiste ruke', a belgijski mediji pišu da je Siljanoski aktualni menadžer Ivanu Leki i Ivanu Santiniju, koji se tako po prvi put spominje u kontekstu ovog slučaja

VIDEO

Dragan Siljanoski novo je ime koje se pojavilo u belgijskim medijima u okviru jednog od najvećih nogometnih skandala u Europi u posljednje vrijeme. Makedonac je uhićen pod sumnjom u pranje novca i suradnju s kriminalnom organizacijom odgovornom za sve ovo što se posljednjih dana događa u Belgiji.

No, Dragan Siljanoski ujedno je i menadžer Ivana Leke, a to nikako ne ide na ruku hrvatskom treneru bez obzira što je jučer pušten iz priotvnora.

Ujedno, Makedonac je, pišu belgijski mediji, i menadžer Ivana Santinija, hrvatskog napadača na radu u Anderlechtu. Santini je u ovom trenutku s Vatrenima na okupljanju u Rijeci, no propustit će utakmicu s Engleskom zbog posjekotine na nozi koju je zaradio u sudaru s Dominikom Livakovićem tijekom susreta Dinama i Anderlechta u Europskoj ligi.

Iako Belgijci pišu da je Siljanoski Santinijev menadžer, hrvatski se reprezentativac niti u jednom trenutku ne spominje kao mogući svjedok u ovom slučaju.

S druge strane Leko je na velikim mukama. I dok navijači Bruggea i čelnici kluba u potpunosti stoje iza svog trenera, činjenica je da su dramatične scene itekako utjecale na Leku te neki spominju čak i otkaz u belgijskom klubu. Njegov odvjetnik, pak, vlastima izrazito zamjera način na koji su se ponašali prilikom uhićenja.

- Leko svakog može pogledati u oči i već u petak će se vratiti na posao. Nanesena mu je nemjerljiva šteta. Uhićen je pred očima svoje djece uz nevjerojatnu pompu. U automobilu, kojim je odlazio kući, zamolio me da mu pomognem skinuti ljagu s imena. Rekao je da će se vratiti i oprostiti, ali da cijela situacija ne smije proći nekažnjeno. Ne mogu se s nekim tako ophoditi jer u pitanju je njegova karijera - rekao je belgijskim medijima Lekin odvjetnik Walter Van Steenbrugge te dodaje:

- U ovom slučaju su prisluškivali i telefone. Policija je sve detaljno pratila. Ivan je odgovorio na sva postavljena pitanja. Sve je čisto, Ivan Leko bezuvjetno je pušten na slobodu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica