Obavijesti

Sport

Komentari 25

Bender pušten s lanca: Opet odličan protiv Šarića i Wolvesa

Bender pušten s lanca: Opet odličan protiv Šarića i Wolvesa
1

Dragan Bender je drugi put zaredom dobio mjesto u startnoj petorci i opet odigrao odličnu utakmicu. U pola sata na parketu: 'double-double' sa 13 poena i 10 skokova plus 2 asistencije i šut 50% (za dva poena 67%)

VIDEO

Sinoć su se u Arizoni sučelile momčadi Darija Šarića i Dragana Bendera. Šarićevi Timberwolvesi lako su i uvjerljivo riješili Benderove Sunse (118-91), ali individualni učinak dvojice hrvatskih košarkaša bio je suprotan kolektivnom učinku njihovih momčadi.

Bender odličan, Šarić ispodprosječan

Dragan Bender je drugi put zaredom od srpskog trenera Kokoškova dobio mjesto u startnoj petorci i - drugi put zaredom odigrao odličnu utakmicu: u pola sata na parketu 'double-double' sa 13 poena i 10 skokova plus dvije asistencije i ukupnim šutom 50% (67% za dva poena). Phoenix je najgora momčad lige, ali Bender je još jedan dokaz da svaki hrvatski talent, ako mu se da šansa, definitivno ima NBA kvalitetu!

NBA: Phoenix Suns at Minnesota Timberwolves

Dario Šarić i dalje se traži u sustavu Minnesote. U 17 minuta koliko je dobio od trenera Ryana Saundersa upisao je pet poena (2/9, za tricu 1/4), uz 4 skoka i 3 asistencije. Wolvesi su 11. na Zapadu. Preslabo za momčad koja ima imena a la D-Rose, K.A.Towns, Wiggins, Gibson, Šarić, Teague, Covington...

Inače, najbolji igrač Phoenixa Devin Booker i centar Wolvesa Gorgui Dieng su nakon jednog naguravanja na parketu požurili obračunati se i u tunelu prema svlačionicama pa je reagiralo osiguranje i spriječilo fizički sukob. Dečki se nisu potukli, ali kamere su sve 'vidjele' pa nervoznim igračima slijede sankcije, u najmanju ruku 'masne' novčane kazne.

Westbrook opet 'triple-double'

Sjajan šuterski obračun, Paul George vs Damian Lillard, gledali smo u Oklahomi. Domaće krilo PG zabio je 36 poena uz 8 skokova i 4 assista, Lillard utrpao 34 te dodao 4 skoka i 8 asistencija, a pobjeda (123-114) je ostala u Chesapeake Areni zbog 'hodajućeg triple-double' Russella Westbrooka koji je sinoćnju utakmicu završio s fenomenalnim učinkom 29-14-10. Portlandu nije pomogla niti još jedna odlična utakmica BiH-centra Jusufa Nurkića (22 poena + 15 skokova).

Luka Dončić je sa 17 poena i 7 skokova te 6 asistencija bio dobar premda ispod svog sjajnog prosjeka, ali Dallas je na kraju kod kuće bio bolji od Clippersa, 106-98. Druga momčad lige (i Istoka) Toronto Raptors lako su se na svom parketu obračunali sa Sacramentom (120-105) koji se sa 50% ipak čvrsto drži u konkurenciji za play-off. Dok domaćih najbolji je bio Fred van Fleet (19-7-7), a kod gostiju Marvin Bagley (22 poena, 11 skokova).

NBA: Portland Trail Blazers at Oklahoma City Thunder

Noćas nas čeka 10 utakmica, a na parket će Bojan Bogdanović (Indiana vs Toronto), Mario Hezonja (New York vs Houston) i Ante Žižić (Boston vs Cleveland).

Rezultati:

Dallas-LA Clippers 106:98
Phoenix-Minnesota 91:118
Toronto-Sacramento 120:105
Oklahoma City-Sacramento 123:114

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica