Obavijesti

Sport

Komentari 16

Bendtner u 'zatvoru': Nikad se neću složiti s odlukom suda...

Bendtner u 'zatvoru': Nikad se neću složiti s odlukom suda...
1

Bivši danski reprezentativac i igrač Rosenborga Nicklas Bendtner početkom studenog osuđen je na 50 dana zatvora, a dva mjeseca nakon osude stavljen je u kućni pritvor

VIDEO

Ova stvarčica ostat će na mom gležnju sljedećih 50 dana . Nisam želio da se to dogodi, ni meni, ni taksistu koji je izgubio posao, oglasio se po početku kazne na svom Instagram profilu Nicklas Bendtner.

Najbolji strijelac prošle sezone norveške lige 'Lord Bendtner' počeo je odsluživati zatvorsku kaznu u trajanju od 50 dana zbog napada na taksista u Kopenhagenu.

Rosenborg

Podsjetimo, Bendtner je optužen za nanošenje tjelesnih ozljeda taksistu. Tridesetjednogodišnji igrač Rosenborga priznao je udaranje vozača taksija, ali je istaknuo kako je sve učinio u samoobrani. Kako ističe Danac, sve je počelo nakon što su on i njegova cura napustili taksi bez plaćanja, a taksist ih je gađao bocom.

- Bez obzira na to kako sam se ponio i što je on rekao, nisam želio da se situacija tako završi. Bilo je mnogo boljih načina da riješimo naš problem, ali umjesto toga ja sam malo 'skrenuo s puta' - objasnio je u podužem postu na svom Instagram profilu bivši igrač Arsenala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Swipe til venstre for tekst

Objavu dijeli Nicklas Bendtner (@bendtner14)

Bendtner je po osudi uložio žalbu na odluku suda, ali je od nje ubrzo odustao. 

Denmark striker Nicklas Bendtner and lawyer Anders Nemeth arrive at the Copenhagen City Council

- Odustao sam od žalbe jer bi želio biti spreman za početak sezone s Rosenborgom. Nikad nije kasno za nešto naučiti i pametniji krenuti u budućnost, pa makar i sa 31 godinom.

Lord je od 2005. do 2014. igrao u Arsenalu gdje je u 171 utakmici postigao 45 golova. Nakon toga bio je na posudbama u Sunderlandu i Juventusu, da bi u sezoni 14/15 potpisao za njemački Wolfsburg. Tamo je proveo jednu sezonu nakon koje se zaputio u engleskog drugoligaša Nottingham Forest gdje je u 17 nastupa imao dva pogotka i dvije asistencije.

Soccer - FA Cup - Fifth Round - Replay - Arsenal v Leyton Orient - Emirates Stadium

Prošle je sezone bio najbolji strijelac norveškog prvenstva sa 19 postignutih golova u dresu Rosenborga čiji je igrač postao nakon epizode u Forestu. Bendtner će morati malo pauzirati igranje za norveški klub s kojim ima ugovor do kraja 2019. godine, ali od treninga neće odustati jer u kući trenira i po šest sati dnevno.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka