Obavijesti

Sport

Komentari 5

Benin šokirao Maroko u Kupu nacija: Ziyech ispao tragičar...

Benin šokirao Maroko u Kupu nacija: Ziyech ispao tragičar...
1

Reprezentacija Benina ušla je u četvrtfinale Afričkog kupa nacija nakon što su s 2-1 nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca srušili favorizirani Maroko. Tragičar susreta bio je Ajaxov Ziyech koji je promašio penal

VIDEO

Nogometna reprezentacija Benina priredila je svojim navijačima pravu senzaciju. Benin je u osmini finala Afričkog kupa nacija srušio favorizirani Maroko nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca (2-1).

Nakon izjednačenog prvog poluvremena, Benin je odmah na početku drugog ušao u rezultatski plus. Zabio je u 53. minuti branič Moise Adielehou na asistenciju Cebija Soukoua. Dobar ubačaj iz kornera sjajno je volejem uhvatio Adielehou i pored smušene marokanske obrane krasno zabio.

Maroko se u igru vratio golom Youssefa En Nesyria iz Leganesa. Rutinski je napadač pogodio u 76. minuti nakon što mu je prethodno sve napravio prekaljeni Mbark Boussoufa koji je ukrao jednu loptu pa onda Nesyria vrhunski proigrao u prostor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
2019 Africa Cup of Nations - Morocco vs Benin

Mogao je Maroko do pobjede nakon što je Adenon u 97. skrivio penal i dobio žuti karton, a loptu je uzela najveća zvijezda marokanske reprezentacije, Ajaxov Hakim Ziyech. Marokanska sedmica pucala je u desnu stranu, golman se već bacio u lijevu, ali snažan udarac završio je u stativi. Osnovni dio završio je 1-1 pa se pristupilo jedanaestercima.

U drugoj i trećoj seriji kod Maroka promašili su Boufal i strijelac En Nesyri, a kod Benina su svi bili klinički precizni. Redom; Verdon, Djglia, Tidjani i Mama. 

Benin će igrati protiv Senegala koji je pobijedio Ugandu 1-0 i pridružio se Beninu u četvrtfinalu.

Jedini gol na utakmici postigao je Sadio Mane u 15. minuti. Isti je igrač u 61. imao priliku iz kaznenog udarca povećati prednost na 2-0, ali njegov udarac je obranio Onyango.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu