Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Benko i Iličević otpali s popisa za prijateljsku protiv Švicarske

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL 2

Izbornik Kovač oslobodio je Benka zbog transfera u kineski Dalian, gdje mu je potreban period za aklimatizaciju, dok će Iličević utakmicu propustiti zbog ozljede

Leon Benko i Ivo Iličević neće biti na dispoziciji izborniku Niki Kovaču za prijateljski ogled Hrvatske i Švicarske 5. ožujka u 20:30 na AFG Areni u St. Gallenu.

Izbornik Kovač oslobodio je Benka od reprezentativnih obveza zbog transfera u kineski Dalian, gdje mu je potreban period za aklimatizaciju, dok će Iličević utakmicu propustiti zbog istegnuća mišića desne natkoljenice. 

Medicinska služba hrvatske reprezentacije dobila je svu dokumentaciju liječnika HSV-a o prirodi Iličevićeve ozljede i u dogovoru s izbornikom Kovačem, Iličević će nastaviti s tretmanima u klubu. 

Komentari (41)
  • benko je se oprostio od reprezenatacije....

    28. 2. 2014,   15:28
  • Idemo po pobjedu

    28. 2. 2014,   15:37
  • samo se nadam da ljudi neće izgubiti povjerenje u kovača i igrače ako izgubimo od švicarske, našima treba vremena više od 2-3 dana da se uigraju, kada budu mjesec dana zajedno prije velikog natjecanja oni se uigraju i onda smo mi daleko bolji, zato dobro igramo na velikim natjecanjima, pa naprimjer 2008 smo u pripremnoj izgubili od nizozemske 3:0 2012 smo od švedske izgubili 3:1 ali smo svejedno na prvenstvu bili dobri, iako to je bezveze očekivati jer znamo da je večina hrvatskih navijača uz repku samo kada pobijeđuju

    28. 2. 2014,   16:41