Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Benko: Srce me boli, ali možda se jednog dana vratim u Rijeku

None Foto: Nel Pavletić/Pixsell

Ovdje su me, otkad sam stigao, svi predivno prihvatili i u samom klubu i od strane navijača. Mogu reći da je ovo bio sretan period mog života, kaže Leon Benko

Nakon dvije i pol godine najbolji napadač Rijeke Leon Benko oprašta se od navijača i Kantride te će karijeru nastaviti u kineskom Dalianu. Na oproštaju od kluba podijelio je svoje emocije i razmišljanja za službenu stranicu Rijeke.

- Ponuda je zaista izdašna te je dobra i za mene i za klub. A što se tiče moje dvije i pol godine u Rijeci moram naglasiti da mi je bilo predivno. Ovdje su me, otkad sam stigao, svi predivno prihvatili i u samom klubu i od strane navijača. Mogu reći da je ovo bio jedan sretan period mog života. Drago mi je što sam bio u klubu i dio ove cijele priče i malo me srce boli što je sve ovakvo naglo stiglo, ali to je nažalost život profesionalca - rekao je Benko i kazao što će najviše pamtiti.

- Puno toga, ali najviše one susrete sa Stuttgartom, no napominjem da je za sve moje uspjehe zaslužna momčad. Zahvaljujem se svima - igračima, treneru, navijačima...Ekipi pak želim puno sreće, pogotovu u Kupu. Mislim da Kup mogu osvojiti. Ovo možda i nije konačni kraj i rastanak. Možda se i vratim u Rijeku jednog dana, ako ništa onda kao turist.

Komentari (34)
  • steta, mozda si je smanjio sanse za odlazak na sp, siguran sam da bi da je do kraja sezone ovak dobro igrao dobio poziv, ali eto, mozda ipak upadne, al vec je 30 tu I pokusava zaradit najvise sto moze dok jos moze igrat na visokoj razini, kolko se pise ponuda je dobra

    26. 2. 2014,   15:44
  • Srce ga boli , a umjesto Lanitopa ili Digitalisa bol lječi sa milijunčekom! ;-))

    26. 2. 2014,   15:59
  • Mene Benko podsjeća na još jednog golgetera koji je sezonu ili dvije, a pred kraj svoje karijere zablistao s golovima na Kantridi .....na Tomislava Ercega. Budimo realni, Benko kao ni Erceg nije igrač reprezentativnog kalibra, i sasvim mi je logično da čovjek pred kraj karijere ode zaradit neku lovu, pa makar to bilo i u Kinu.

    26. 2. 2014,   19:13