Obavijesti

Sport

Komentari 3

Besnik Hasi: Dinamo skoro da nema neke slabe točke

Besnik Hasi: Dinamo skoro da nema neke slabe točke
1

Dinamovu je momčad za potrebe Anderlechtovih igrača i trenera Jacobsa uoči dvoboja prvog kola A skupine Europa lige skautirao Besnik Hasi...

VIDEO

Jacobsov pomoćnik i trener mlade Anderlechtove momčadi Besnik Hasi za belgijski je dnevnik De Standaard iznio vlastite dojmove o igri hrvatskog prvaka. Malo je reći da je pun komplimenata.
- Dinamo je vrlo dobra momčad s dobrom kombinacijom talentiranih mladih igrača i onih s međunarodnim iskustvom – počeo je Hasi nastavivši:
- Zagrepčani stvaraju pritisak vrlo visoko, ne daju suparniku razviti igru. Također, imaju nekoliko napadača visoke klase. Mislim da je Mandžukić napadač i strijelac koji može stvoriti najviše opasnosti. Obrambeni red rijetko dolazi u iskušenja, što ni ne čudi kad se pogledaju imena koja ga čine. Primjerice, Robert Kovač, svojedobno igrač Juventusa.
- Sve u svemu, vidio sam doista vrlo malo slabih točaka. Moramo u četvrtak biti jako dobri, jer Dinamo će sigurno biti dobar.
Uredništvo briselskog dnevnika poslužilo se statistikom da bi potkrijepilo Hasijeve riječi: navode da su “modri” osvojili 19 od mogućega 21 prvenstvenog boda, te da imaju fantastičnu gol razliku (28-3). Navode također da golman Tomislav Butina, nekad vratar belgijskog Cluba Brugge, nije primio gol u posljednjih pet dvoboja. Dok otkrivaju čitateljima da zbog ozljede za Dinamo neće nastupiti Igor Bišćan, Belgijci pišu da trener Jacobs ima problema s ozljedama Juhasza (rebro), Van Dammea (zadnja loža) i Suareza (butni mišić), ali i da bi sva trojica trebala biti raspoloživa za srijedu. Besnik Hasi gradio je karijeru početkom devedesetih u HNL-u (Samobor) prije negoli se afirmirao u Belgiji (Genk, Anderlecht, Lokeren) i Njemačkoj (München 1860) postavši standardan albanski reprezentativac. U Genku je igrao zajedno s bivšim napadačem Dinama i belgijske reprezentacije Brankom Struparom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet